Koronavirusrokotusten nettiajanvaraus avattiin Uudellamaalla – Loviisan ja Lapinjärven ajanvaraus ei ole vielä avoinna

Uudenmaan kuntien yhteinen itsepalveluperiaatteella toimiva koronavirusrokotusten ajanvaraus on avattu osoitteessa koronarokotusaika.fi. Loviisan kaupungin ja Lapinjärven kunnan rokotusajat tulevat mukaan palveluun siinä vaiheessa, kun joukkorokotusten aikataulu tarkentuu. Joukkorokotusten alkaminen riippuu siitä, milloin Loviisaan saadaan riittävän suuri erä rokotteita.

Loviisan ja Lapinjärven asukkaiden joukkorokotukset on tarkoitus aloittaa 80-vuotiaista ja tätä vanhemmista.

– Joukkorokotusten aloitusaikaa emme valitettavasti pysty vielä kertomaan, koska meillä ei ole tarkkaa tietoa rokotteiden toimitusaikataulusta, kertoo Loviisan kaupungin johtava lääkäri Marika Ylärakkola.

Parhaillaan Loviisassa ja Lapinjärvellä rokotetaan yli 80-vuotiaita kotihoidon asiakkaita. Myös kunnallisten ja yksityisten vanhusten hoivayksikköjen asiakkaiden rokotukset jatkuvat. Rokotusjärjestys perustuu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) laatimaan ohjeistukseen koronavirusrokotusten järjestyksestä.

Nettiajanvarauksen lisäksi Loviisassa tullaan ajanvarausta varten avaamaan erillinen puhelinnumero. Ajanvarauksesta ja rokoteaikataulusta kerrotaan tietojen täsmennyttyä kaupungin verkkopalvelussa ja sosiaalisen median kanavissa sekä paikallisen median kautta.

Ajankohtaiset tiedot Loviisan ja Lapinjärven koronavirusrokotuksista kaupungin verkkopalvelussa

 

Muokattu 26.1.2021 klo 11.35