Loviisassa järjestetään lisää koronarokotuksia ilman ajanvarausta

rokotuspiste

Suuren kysynnän vuoksi koronarokotuksia ilman ajanvarausta järjestetään jo aiemmin tiedottamamme lisäksi myös 20.12.2021, 28.12.2021, 4.1.2022 sekä 5.1.2022. Rokotukset on tarkoitettu Loviisan ja Lapinjärven asukkaille ja annetaan Loviisan linja-autoasemalla, osoitteessa Mannerheiminkatu 14, 07900 Loviisa.

Rokotukset ilman ajanvarausta Loviisassa

Ohjeet ja suositukset

Tilaisuuksissa on ensimmäisen ja toisen koronarokoteannoksen lisäksi mahdollisuus saada myös kolmas annos, mikäli kuulut rokotusvuorossa oleviin ryhmiin. Koronarokotteen yhteydessä voi halutessaan saada influenssarokotteen niin kauan kuin rokotteita riittää.

Rokotukseen voivat tulla ilman ajanvarausta kaikki 12 vuotta täyttäneet sekä perusterveet että sairautensa puolesta riskiryhmiin kuuluvat. Ota mukaan Kela-kortti tai henkilöllisyystodistus. Rokotuksia annetaan saapumisjärjestyksessä. Tilaisuus päättyy, kun kaikki rokotteet on annettu.

Alaikäinen tarvitsee myös huoltajiensa kirjallisen suostumuksen, jos hän terveydenhuollon ammattilaisen arvion mukaan ei pysty päättämään rokotuksesta itse. Lisätietoja lasten ja nuorten koronarokotuksista löydät täältä.

Pyydämme vastaanotolle saapuvia huolehtimaan turvaväleistä ja mahdollisuuksien mukaan odottamaan omaa vuoroaan ulkona, jos vastaanotolle muodostuu jonoa ja sisätilat ruuhkautuvat. Toivomme myös, että odotustiloihin tulevat vain rokotukseen tulijat ja enintään yksi saattaja esimerkiksi lapsen mukana.

Lisätietoja koronarokotuksista löydät täältä.