Picnic on the Beach kutsuu Plagenille 27.6.

Loviisan oma koko perheen tapahtuma Picnic on the Beach kutsuu jälleen viettämään ihanan päivän rannalla tiistaina 27.6.2017 klo 15–18!

Loviisan kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut tarjoavat uimaranta Plagenilla kivaa tekemistä kaikenikäisille. Tänä vuonna Picnic on the Beach -tapahtuman tähtenä on Pete Parkkonen, joka esiintyy Plagenilla kello 17 alkaen. Sitä ennen Street dance -tanssiryhmä sekä Loviisan oma Susanna Karvinen johdattavat yleisön leppoisaan rantatunnelmaan.

Koko perheen tapahtumassa on mahdollisuus kokeilla frisbeegolfia ja pelata ehdotonta kesälajia rantalentopalloa. Vesille uskaltautuville on tarjolla melontaa ja tietenkin Plagenilla pääsee testaamaan myös kesän hittilajia sup-lautailua. Kaupungin liikunnanohjaajat ovat paikalla opastamassa hauskojen kesälajien saloihin. Lisäksi paikan päällä voi liikunnanohjaajien avustuksella mitata kehonkoostumuksensa Inbody-mittauksella.

Plagenilla on rajoitetusti parkkipaikkoja ja myös Rantatien remontti hankaloittaa autolla liikkumista, joten paikalle kannattaa tulla mahdollisuuksien mukaan pyörällä tai kävellen. Jätä siis auto kotiin ja ota mukaan piknik-eväät sekä hyvä mieli.

Lämpimästi tervetuloa viettämään hauskaa päivää rannalla!

Tapahtuma on maksuton.

Picnic on the Beach Plagenilla 27.6.2017 klo 15-18.

Koko perheen ilmaistapahtuman järjestää Loviisan kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut.