Sähköinen asiointipalvelu Klinik laajenee, nyt voit asioida sähköisesti nyt myös sosiaalihuollossa sekä mielenterveys- ja päihdepalveluissa

Sähköinen asiointipalvelu Klinik laajenee 1.10.2020 alkaen Loviisan sosiaalihuollon palveluihin sekä mielenterveys- ja päihdepalveluihin. Loviisan verkkosivujen kautta voi olla yhteydessä mielenterveyden ongelmissa, syömishäiriöissä, kriiseissä, päihteisiin ja riippuvuuksiin sekä aikuisten sosiaalihuollon palveluihin liittyvissä asioissa.

Klinik-asiointipalvelun kautta voit mihin vuorokauden aikaan tahansa asioida meillä sähköisesti verkkopalvelun kautta, et tarvitse enää jonottaa puhelimessa! Asiointipalvelun ansiosta voimme hoitaa asiasi sujuvasti, et tarvitse selostaa asiasi useaan kertaan, vaan antamasi tiedot siirtyvät automaattiseksi suoraan oikealle henkilölle.

Mikäli otat yhteyttä meihin arkisin ennen kello 15, käsittelemme yhteydenottoasi saman päivän aikana. Muutoin käsittelemme yhteydenottosi seuraavana arkipäivänä.

Järjestelmä ei vaadi kirjautumista tai tunnusten luomista. Asiointipalvelu toimii ympäri vuorokauden osoitteessa www.loviisa.fi/24asiointi.

Lisätietoja sosiaali- ja terveydenhuollon sähköisistä palveluista löydät sivulta www.loviisa.fi/sosiaali- ja terveydenhuollon sähköiset palvelut.