Walk in -koronavirusrokotuksia annetaan Loviisan ja Lapinjärven asukkaille keskiviikkona 27.10.2021

Loviisan ja Lapinjärven asukkaille järjestetään walk in -koronavirusrokotus keskiviikkona 27.10. kello 16–17.45 Loviisan rokotuspisteessä, Mannerheiminkatu 14, 07900 Loviisa (linja-autoasema).

Tilaisuus on tarkoitettu asukkaille, jotka tarvitsevat ensimmäisen tai toisen rokotteen sekä myös vahvasti immuunipuutteisille kolmannen rokotteen saajille.

Walk in -rokotukseen voivat tulla ilman ajanvarausta kaikki 12 vuotta täyttäneet sekä perusterveet että sairautensa puolesta riskiryhmiin kuuluvat. Ota mukaan Kela-kortti tai henkilöllisyystodistus. Rokotuksia annetaan saapumisjärjestyksessä. Walk in -rokotus päättyy, kun kaikki rokotteet on annettu.

Alaikäinen tarvitsee myös kaikkien huoltajien kirjallisen suostumuksen, jos hän terveydenhuollon ammattilaisen arvion mukaan ei pysty päättämään rokotuksesta itse. Lisätietoja nuorten koronarokotuksista löydät Loviisan kaupungin verkkopalvelusta, www.loviisa.fi/koronarokotus.

Pyydämme vastaanotolle saapuvia huolehtimaan turvaväleistä ja mahdollisuuksien mukaan odottamaan omaa vuoroaan ulkona, jos vastaanotolle muodostuu jonoa ja sisätilat ruuhkautuvat. Toivomme myös, että odotustiloihin tulevat vain rokotukseen tulijat ja enintään yksi saattaja esimerkiksi lapsen mukana.

Lisätietoja koronarokotuksista löydät Loviisan kaupungin verkkopalvelusta, www.loviisa.fi/koronarokotus.