Paljousalennus

Paljousalennusta kurssimaksuista 

Kurssimaksuista on mahdollista saada alennusta, jos ilmoittautuu usealle kurssille samanaikaisesti ja kurssimaksujen summa on vähintään 100 €. Paljousalennuksen alennusprosentti määräytyy seuraavan taulukon perusteella.

Ilmoittautuessa kurssimaksut yhteensä vähintään Alennuksen suuruus kurssimaksuista
100 € 15 %
150 € 20 %
200 € 25 %
250 € 30 %
300 € 35 %

 

Kun kursseille ilmoittautuu osoitteessa https://opistopalvelut.fi/loviisa, niin alennuksen suuruuden näkee ostokorissa. 

Esimerkki: 

Ilmoittaudutaan kerralla neljälle kurssille, joiden kurssimaksut ovat 29 €, 36 €, 81 € ja 32 €. Kurssimaksut ovat yhteensä 178 €, jolloin paljousalennukseksi muodostuu 20 %. Loppusummasta vähennetään 35,60 € ja kursseista jää tällöin maksettavaksi 142,40 €. 

Usein kysytyt kysymykset 

Kysymys (K): Miten saan paljousalennusta kurssimaksuista? 

Vastaus (V): Paljousalennuksen saat, kun ilmoittaudut samanaikaisesti usealle kurssille ja kurssimaksujen summa on vähintään 100 €. 

Ilmoittautumisen voi tehdä internetissä osoitteessa https://opistopalvelut.fi/loviisa, puhelimitse 019 555 555 (Lovinfo) tai käymällä Lovinfossa (Mariankatu 12 A).

 

K: Saako paljousalennusta, jos ilmoittaudun eri ajankohtina useille kursseille? 

V: Ei, eri ajankohtina tehtyjä ilmoittautumisia ei lasketa yhteen. Paljousalennus määräytyy sen mukaan mitä yhdellä ilmoittautumiskerralla kurssimaksujen yhteissumma on.

 

K: Miten alennuksen käy kurssin peruuntuessa? 

V: Mikäli kurssi peruuntuu, hyvitetään peruuntuneesta kurssista maksettu summa. Jos esim. ilmoittautuessa on kurssimaksusta saatu 15 % alennus (eli ostoskorin loppusumma on ollut vähintään 100 €), niin silloin palautettavassa summassa huomioidaan tuo 15 % alennus.

 

K: Mitä jos joudun perumaan ilmoittautumiseni ja olen saanut ilmoittautuessa paljousalennusta? 

V: Jos perut ilmoittautumisesi vähintään viikkoa ennen kurssin alkamista, olet oikeutettu kurssimaksun hyvitykseen. Peruminen voi kuitenkin vaikuttaa paljousalennuksen suuruuteen. Kun perut osallistumisen kurssille, niin silloin kyseisen kurssin kurssimaksua ei huomioida paljousalennuksessa ja alennuksen määrä voi vähentyä.