Almintalossa tapahtuu

Almintalo on kulttuuritalo moneen menoon ja kaikenikäisille. Tutustu ajankohtaisiin tapahtumiin ja tule mukaan!

Ajankohtaiset tapahtumat

Venäläisiä elokuvia Loviisassa – Tervetuloa Almintalolle 20.–21.4.2018.
Järjestäjät: Suomi-Venäjä -seuran Loviisan seudun osasto ja Etelä-Suomen piiri yhteistyössä Loviisan kulttuuripalveluiden kanssa. Enimmäismäärä 50 henkilöä per esitys.
Sunnuntaina 22 huhtikuuta kello 14–18 Pro Artibus -säätiö järjestää feminisen taidekuntopiirin Loviisan Almintalolla. Tapahtuma on taiteilija Heidi Lunabban vetämä drop in-työpaja kaikenikäisille. Työpaja toimii ”kuntopiirinä”, jossa saamme kokeilla erilaisia taidemuotoja ja pohdintoja liittyen näyttelyyn Feministinen kevät, joka jatkuu 29.4 asti.
Työpaja tarjoaa mahdollisuuden kokeilla nykytaiteen eri tekniikoita ja työstää näyttelyn herättämiä ajatuksia yhdessä toisten kanssa.
Työpaja on tarkoitettu niin harrastelijataiteilijoille kuin sinulle, jonka mielestä taidetta on vaikea ymmärtää. Vapaa pääsy.
Lisätietoja:
yleisötyön kuraattori Katja Långvik, Pro Artibus -säätiö,
   

Tervetuloa kulttuurikahveille Almintaloon!

Tapaaminen loviisalaisille yhdistyksille ja kulttuurialan toimijoille tiistaina 24.4.2018 kello 9 Almintalossa. Tule mukaan keskustelemaan Loviisassa meneillään olevista suunnitelmista, Almintalon toiminnasta ja ideoimaan mitä voisimme tehdä yhdessä. Tapaamisessa on vapaata yhdessäoloa, tarjoamme aamukahvit ja teet.

Muutokset mahdollisia!

 

Taidelainaamo Artoteekki

Rakenna itsellesi taidekoti! Nyt se on helppoa. Lainaa mieleisesi teos Almintalon taidelainaamosta matalalla kuukausivuokralla. Etsi sille kodissasi mieleinen paikka. Kun olet tyytyväinen ja teos on mielestäsi löytänyt kotiin, voi laina-aika jatkua kunnes olet teoksen omistaja. Sopeutumattomat yksilöt on puolestaan helppo palauttaa takaisin odottamaan adoptiota sopivampaan ympäristöön.

Taidelainaamo toimii Almintalon alakerrassa ja on avoinna Almintalon aukioloaikoina, tervetuloa tutustumaan!

Oletko kiinnostunut järjestämään oman tapahtumasi Almintalossa? Katso lisätietoja tapahtumajärjestäjälle.