Almintalon tilojen vuokraus

Järjestä näyttely tai tapahtuma Almintalossa!

Loviisan kaupungin kulttuuripalvelut vuokraa Almintaloa näyttelykäyttöön yksittäisille taiteilijoille, taiteilijaryhmille, kulttuurialan toimijoille sekä yhdistyksille. Tilat soveltuvat monipuoliseen näyttelykäyttöön. Talossa on mahdollista järjestää useita näyttelyitä samaan aikaan. Lisäksi Almintalon tiloja on mahdollista vuokrata erilaisiin tapahtumiin.

Almintalon tiloja vuokrataan näyttely- ja tapahtumakäyttöön jatkuvalla haulla. Tilat vuokrataan kerrallaan enintään kolmeksi kuukaudeksi, erityistapauksissa vuokra-aika voi olla pidempi.

Tiedustelut ja lisätietoja: kulttuuri- ja vapaa-aikatoimenpäällikkö Leif Eriksson, p. 040 568 4138 ja kulttuurituottaja Agneta Longhurst, p. 0440 555 354.

Lisätietoja näyttelyn järjestäjille

Lisätietoja tapahtumajärjestäjille

Tutustu Almintalon vuokrattaviin tiloihin

Almintalon pohjapiirros

Näyttelytilojen lisäksi Almintalon yläkerrassa on kokous- ja työpajatila, joka on tarkoitettu ensisijaisesti koulujen, kansalaisopistojen sekä kaupungin kerhotoiminnan käyttöön.

Talon alakerrassa on Loviisan Taidekeskuksen Tukiyhdistys ry:n ylläpitämä taidelainaamo Artoteekki sekä kiinteä toimipiste, jota vuokrataan erillisellä sopimuksella. Alakerran keittiö on vuokra-aikana näyttely- ja tapahtumajärjestäjien käytössä.