Loviisan terveyskeskus työpaikkana

Loviisa on kaksikielinen noin 15000 asukkaan merellinen pikkukaupunki. Etsimme lääketieteen kandidaattia/yleislääkäriä/erikoistuvaa lääkäriä monipuolisiin töihin toimivaan työyhteisöömme avosairaanhoidon puolelle.

Minimikoulutusvaatimus on LK 5 kandi tai LK 4 osaston sijaisuuksiin. Palkkaus: opiskelija 5–6 vuotta 5 678,95 euroa kuukaudessa, laillistettu lääkäri 6 608,61 euroa kuukaudessa. Terveyskeskuksemme on auki ma–pe kello 8–16 ja työaika on 38 t 15 min/vk KVTESin mukaisesti ja työjakson aloitus ja -pituus voidaan sopia yksilöllisesti.Loviisan historiallinen alakaupunki Puutarhakatu.Historiska Nedre stan i Lovisa, Trädgårdsgatan
Loviisassa on tarjolla runsaasti hyvin kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja aivan keskustassa (esimerkiksi vuokraovi.com).

Terveyskeskuksessamme on käytössä toimiva lääkäri-hoitaja-konsultaatiomalli. Olemme kehittäneet mallia voimakkaasti viimeisen vuoden aikana ja kehitystyö jatkuu edelleen. Meillä on hyvät mahdollisuudet päästä itse vaikuttamaan työnkuvaan ja työaikaan. Alueen senioriväestö on kohtalaisen suuri, mutta esimerkiksi kotihoitomme toimii tehokkaasti, mikä ottaa painetta pois vastaanotto- sekä kiirevastaanottopuolelta. Loviisassa ja nyt myös alueellisesti Itä-Uudellamaalla on sen lisäksi kehitetty kotisairaalatoimintaa aktiivisesti. Tarjoamme myös lastenneuvolapalveluita sekä kouluterveydenhuoltoa, joita on mahdollisuus päästä tekemään kokeneen koulu- ja neuvolalääkärin konsultaatiotuella.

Terveyskeskuksessamme on vuodeosasto, ja meillä toimii kiirevastaanotto perusterveydenhuollon tasoisille potilaille, mutta varsinaista päivystysvelvoitetta ei ole. Porvoon sairaala palvelee lähellä meitä potilaiden erikoissairaanhoidollisissa tarpeissa sekä viikonloppuisin ja konsultaatioyhteistyö toimii erinomaisesti. Myös Kotkan sairaalan kanssa tehdään yhteistyötä. Meillä on fysioterapia-, HUSLAB- ja HUS-rtg palvelut käytössämme. Toteutamme myös Lapinjärven terveyspalvelut. Terveyskeskuksemme on auki ma–pe kello 8–16.

Olemme HUS-alueen koulutusterveyskeskus. Meillä sinulla on tukenasi kokeneet seniorilääkärit ja Itä-Uudenmaan yhteistyönä toteutetaan alueellisesti yleislääketieteen erityiskoulutukseen ja erikoislääkärikoulutukseen kuuluvia säännöllisiä yhteisiä tapaamisia. Molempien kotimaisten kielten hallinta on plussaa, mutta myös pelkällä hyvällä suomenkielellä pärjää mainiosti.

Panostamme nykyään yhä enemmän palveluiden sähköistämiseen. Meillä on kehitysmyönteinen ilmapiiri ja kilpailukykyinen palkkaus, tervetuloa!

Yhteydenotot: johtava lääkäri Marika Ylärakkola, puh. 040 665 1825, marika.ylarakkola@loviisa.fiLoviisan Laivasilta. Lovisa Skeppsbron.