Hembackan päiväkoti

Hembackan päiväkoti sijaitsee Liljendalissa, noin 20 km Loviisan keskustasta luoteeseen. Kaksikielisestä päiväkodistamme löytyy kolme ryhmää: yksi ryhmä 1-3-vuotiaille ja kaksi ryhmää 3-6-vuotiaille. Lisäksi tiloissamme on myös ruotsinkielisten esikoululaisten aamu- ja iltapäivähoito.

Hembacka – pieni, kodikas, luonnonläheinen

Hembackassa pyrimme luomaan hyvän kasvuympäristön lapsille, jossa henkilökunta ja lapset yhdessä luovat positiivisen ilmapiirin leikille ja luovuudelle. Toimintamme tärkeimmät tavoitteet ovat lasten viihtyvyys ja turvallisuus, sekä lasten tukeminen kaikilla kehityksen osa-alueilla. Painotamme myös leikin merkitystä lapsille. Henkilökunta tukee lasta leikissä antamalla lapsille leikkirauhan sekä tarjoamalla lapsille sopivaa ja turvallista materiaalia.

Hembackan lähiympäristö antaa mahdollisuuden monipuoliseen oppimisympäristöön. Kävelyetäisyyden päässä ovat mm. urheilutalo, kirjasto sekä leikkipuisto, ja näitä mahdollisuuksia hyödynnämme säännöllisesti toiminnassamme. Koska päiväkotimme sijaitsee ”maalla”, on meillä etuoikeus luonnonläheiseen sijaintiin. Syksyisin sekä keväisin meillä on säännöllistä Metsämörri- sekä Myttystoimintaa.