Varhaiskasvatuksen loma-ajat

Varhaiskasvatuksen toimintakaudet ovat 1.8.-23.12. ja 2.1.-30.6.

Kesäkuussa kaikki päiväkodit ja ryhmäperhepäiväkodit ovat avoinna normaalisti. Heinäkuussa päivystävinä päiväkoteina toimivat Koskenkylän päiväkoti sekä Tesjoen päiväkoti. Muut päiväkodit ovat suljettuna 1. – 31.7. Elokuun ensimmäisestä päivästä lähtien kaikki päiväkodit ja ryhmäperhepäiväkodit ovat taas avoinna.
Päivystäviin päiväkoteihin tulee henkilökuntaa eri yksiköistä. Emme voi taata, että lapsen tuttuja kasvattajia on paikalla.

Huoltajia pyydetään ilmoittamaan heinäkuun hoitotarpeesta viimeistään 15.5. eVarhaiskasvatus – palvelun kautta. Mikäli lapsi on lomalla, valitaan ”ennalta ilmoitettu poissolo”. Kesällä ainoastaan heinäkuu on maksuton perheille. Muina ajanjaksoina maksu peritään poissaolon ajalta sovellettavien periaatteiden mukaisesti (Varhaiskasvatuksen maksutiedote 1.8.2018). Jos lapsen huoltajat varaavat hoitoa heinäkuulle, mutta eivät sitä tarvitse, hoito pitää perua viimeistään 15.6. Peruuttamatta jätetystä varahoitopaikasta voidaan periä puolet täydestä varhaiskasvatusmaksusta. Tämä koskee myös maksuttoman varhaiskasvatuksen piirissä olevia perheitä.

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkö Sofia Hoff, puh. 044 349 3132