Aikuiset

Autamme silloin, kun tarvitset tukea, ohjausta ja neuvontaa erilaisissa arkielämän hankalissa tilanteissa tai äkillisissä kriisitilanteissa. Ota rohkeasti yhteyttä, kartoitetaan yhdessä tilanteesi ja etsitään ongelmiisi ratkaisukeinoja.

Sosiaalipalveluiden palveluneuvonta ja palveluohjaus

Työikäisten palveluohjaus, SISU
puh 040 667 1798 arkisin klo 9-14
sisu.helppi@loviisa.fi

Tarjoamme sosiaalipalveluiden palveluneuvontaa ja -ohjausta Loviisan ja Lapinjärven asukkaille. Tavoitteena on, että saat tarpeitasi vastaavan tuen. Voit esittää minkä tahansa oman, ystävän, läheisen tai perheenjäsenen tuen tarpeeseen liittyvän kysymyksen.

Ota yhteyttä palveluneuvontaan kun

  • haluat keskustella omastasi tai perheesi elämäntilanteesta
  • tarvitset tietoa tarpeitasi vastaavista palveluista ja ohjausta niiden pariin.

Voit soittaa palveluohjaajalle arkisin klo 9–14. Mikäli emme pysty juuri sillä hetkellä vastaamaan puheluusi, jätä yhteystiedot, niin soitamme sinulle mahdollisimman pian. Voit myös lähettää sähköpostia. Kiireellisten asioiden hoito toimistolla arkisin klo 11-12. Asian kiireellisyyden arvioi aina sosiaalityöntekijä tai -ohjaaja.

Kiireellisiä asioita ovat

  • kiireellisen sosiaalityyön tai -ohjauksen tarve
  • lääkkeiden akuutti tarve (jos ei ole perustoimeentulotukioikeutta)
  • häätö
  • sähkön katkaisu.

Muita maksusitoumuksia ei katsota kiireellisiksi, niistä tulee keskustella oman sosiaalityöntekijän tai -ohjaajan kanssa.

SISU palveluneuvonta -esite

Klinik-asiointipalvelun kautta voit ottaa yhtetyttä ja asioida sosiaali- ja terveyspalveluissa mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Lisätietoja sosiaali- ja terveydenhuollon sähköisistä palveluista löydät sivulta www.loviisa.fi/sosiaali- ja terveydenhuollon sähköiset palvelut.