Kuntouttava lyhytaikaishoito

Kotona asumisen tueksi järjestämme tarvittaessa kuntouttavaa lyhytaikaista hoitoa. Tavoitteena on tukea ja ylläpitää asiakkaan liikunta- ja toimintakykyä ja omatoimisuutta.

Lyhyillä hoitojaksoilla pyrimme myös edesauttamaan omaishoitajien jaksamista ja tukea heitä heidän arvokkaassa työssään.

Kuntouttavasta lyhytaikaishoidosta peritään 32 euroa vuorokaudessa, sisältäen hoivan, kuntoutuksen ja ruoan. Omaishoitajien lakisääteisistä hoitopäivistä peritään 11,60 euroa vuorokaudessa. Asiakkaalla pitää olla omat lääkkeet mukana, kun hän tulee lyhytaikaishoitoon.

Rosenkulla

Järjestämme kuntouttavaa lyhytaikaishoitoa palveluasumisen yhteydessä. Rosenkullan viihtyisä piha-alue mahdollistaa virkistäytymisen ja kuntoutumisen. Asiakkailla on myös mahdollisuus saunomiseen. Kuntouttavia lyhytaikaispaikkoja on kuusi.

Rosenkulla sijaitsee Liljendalissa, noin 20 kilometriä Loviisan keskustasta.

Lilja

Lilja on Taasiakodin osasto, jossa tarjoamme kuntouttavaa lyhytaikaishoitoa. Taasiakodin viihtyisä piha-alue auttaa asiakasta virkistymään ja kuntoutumaan. Liljan asukkaat voivat käyttää kuntosalia, jossa on senioreille suunnatut kuntolaitteet. Asiakkailla on myös mahdollisuus saunomiseen. Liljassa on kahdeksan kuntouttavaa lyhytaikaispaikkaa.

Lilja sijaitsee Taasiakodissa, noin 5 kilometriä Loviisan keskustasta.

Päivätoiminta

Päivätoiminta on tarkoitettu ikääntyneille kotona asuville muistisairaille tai turvattomuutta kokeville.

Palvelu on ennaltaehkäisevää ja kuntoutumista tukevaa toimintaa, jolla edistetään ikääntyneiden henkilöiden toimintakykyä, henkistä vireyttä ja sosiaalisia suhteita. Palveluun kuuluu edestakainen ryhmäkuljetus. Palvelutaksi hakee asiakkaat heidän kodeistaan.

Päivätoimintaa järjestetään ostopalveluyksikkö Palvelutalo Esplanadissa Loviisan keskustassa. Päivätoiminnasta peritään 23 euroa päivässä sisältäen aamupalan, lounaan ja päiväkahvin.