Hyvän elämän talo Harmaakallio

Jos haluat asua luonnonkauniilla alueella viihtyisissä ja ajanmukaisissa tiloissa, joissa on tarjoilla osaavan henkilökunnan ympärivuorokautista apua, Hyvän Elämän talo Harmaakalliossa on sinun vaihtoehtosi!

Harmaakallio on ympärivuorokautista palvelua tarvitseville ikäihmisille suunnattu tehostetun palveluasumisen yksikkö. Rakennus valmistui 2017 ja asiakaspaikkoja on 56.

Tilamme ovat nykyaikaiset ja avarat – kullakin yksin asuvalla on oma huone ja myös pariskunnille on huoneita. Huoneet ovat valoisia ja suurikokoisia (20 m2), ja kaikissa on omat kylpyhuoneet. Meillä on viihtyisät yhteistilat, joissa järjestetään toimintaa ja aktiviteetteja. Harmaakalliolla on muun muassa takka, liikuntatilat ja puulämmitteinen sauna.

Koska Harmaakallio on rakennettu yhteen tasoon, sinulla on hyvät mahdollisuudet ulkoilla itsenäisesti tai jonkun avustamana. Pihalla on myös grillausmahdollisuus grillikodassa.

Harmaakallion toiminta perustuu asukkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Henkilöstö työskentelee joustavasti ja heidän työtapansa on kuntouttava. Olemme moniammatillinen tiimi ja oma lääkärimme käy meillä kuukausittain ja tarvittaessa useamminkin. Lisäksi tarjolla on kotisairaalan palveluja, mikä tarkoittaa, että saat tarvittavaa lääketieteellistä hoitoa kotonasi.

Meillä ei ole kiinteitä vierailuaikoja ja toivomme, että omaiset, sukulaiset ja ystävät pitävät aktiivisesti yhteyttä asukkaisiin ja henkilökuntaan.