Taasiakoti

Taasiakoti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista ikäihmisille

Tarjoamme sinulle turvallista, yksilöllistä ja kodikasta asumista. Keskeiset toimintaamme ohjaavat arvot ovat asukaslähtöisyys, kunnioitus, luottamus ja yhteisöllisyys.

Järjestämme monipuolista toimintaa, ja ulkoilu ja monenlaiset päivän askareet kuuluvat arkeemme. Tehtävämme on turvata ja taata asukkaallemme mahdollisimman onnellinen, turvallinen ja omannäköinen vanhuus.

Taasiakodissaa on viihtyisät tilat, saunaosasto ja ikäihmisille suunniteltu kuntosali. Asukkaana voit ulkoilla ja viettää aikaa avaralla sisäpihalla. Pihallemme ja terasseille pääsee vaivattomasti  –   aidattu ja turvallinen piha tukee myös itsenäistä ulkoilua.

Meillä ei ole virallisia vierailuaikoja ja toivomme, että omaiset, sukulaiset ja ystävät pitävät säännöllisesti yhteyttä asukkaisiin ja henkilökuntaan. Olette aina tervetulleita osallistumaan yhteiseen toimintaamme.

Taasiakodissaa on kaksi osastoa, Sinikello ja Vanamo. Asukaspaikkoja on yhteensä 26. Taasiakoti sijaitsee Tesjoella, noin viiden kilometrin pässä Loviisan keskustasta.