Sosiaali- ja terveydenhuollon sähköiset palvelut

1.1.2023 alkaen sosiaali- ja terveyspalveluista vastaa Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

Saat kaikki ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset sosiaali- ja terveyspalveluista hyvinvointialueen verkkosivuilta 1.1.2023 alkaen: itauusimaa.fi Perustiedot hyvinvointialueen palveluista saat vielä toistaiseksi Loviisan kaupungin verkkosivuilta. Hyvinvointialueen verkkosivustolle lisätään perustiedot palveluista myöhemmin keväällä.

Sähköinen asiointipalvelu Klinik

Nopeaa ja helppoa asiointia sosiaali- ja terveyspalveluissa Klinik-asiointipalvelun kautta! Lue enemmän palvelusta!

Etävastaanotto

Etävastaanotto on sujuva ja luotettava vaihtoehto perinteiselle käynnille. Säästät aikaa ja vaivaa kun kulkeminen ja parkkipaikan etsiminen jää pois. Etävastaanottoa varten tarvitset vain mobiililaitteen tai tietokoneen sekä toimivan nettiyhteyden. Lue enemmän palvelusta!

eTerveys

eTerveys on Loviisan kaupungin perusturvakeskuksen suojattu sähköisen asioinnin palvelu. eTerveyspalveluihin kuuluvat ajanvaraus, verkkoviestit, tekstiviestimuistutukset varatuista ajoista sekä verkkoviesteistä, palveluun kuuluvat myös lomakkeet. Lue enemmän palvelusta!

Suun terveydenhuollon sähköiset palvelut

Suun terveydenhuollossa on käytössä sähköinen ajanvaraus, verkkoportaalin kautta voit varata ajan esimerkiksi tarkastukseen, varata ajan hampaan lohkeaman takia tai hammaskiven poistoon. Lue enemmän palvelusta! 

Omakanta

Omakannassa näet omat terveystiedot ja reseptit, voit pyytää reseptin uusimista sekä tallentaa elinluovutus- ja hoitotahdon. Lue enemmän palvelusta!