Päivystys

Arkisin päiväsaikaan Loviisan ja Lapinjärven asukkaat voivat soittaa Loviisan terveyskeskuksen puhelinpalveluun. Iltaisin ja viikonloppuisin päivystys sijaitsee Porvoon sairaalassa ja Kymenlaakson keskussairaalassa.

Terveydenhuollon yhteispäivystys

Kun on hätätilanne, soita hätänumeroon 112! Hätätilanteita ovat esimerkiksi tajuttomuus, kova rintakipu, halvausoire (toispuolinen puutuminen tai voimattomuus, suupielen roikkuminen ja/tai puheen häiriö) tai onnettomuus.

Kun on kyse muusta kiireellistä hoitoa vaativasta sairaudesta:

Loviisan asukkaat

  • Arkisin klo 8–16: Soita Loviisan terveyskeskuksen puhelinpalveluun, puh. 019 505 1300.

Hoitohenkilökunta tekee hoidon tarpeen arvioinnin ja ohjaa sinut tarkoituksenmukaiselle vastaanotolle. Puhelinpalvelu ohjaa sinut myös tarvittaessa suoraan päivystykseen.

  • Arkisin klo 16 jälkeen, viikonloppuisin ja pyhinä: Mene Porvoon sairaalan päivystykseen (ei tarvitse soittaa etukäteen) tai ota yhteys Kymenlaakson keskussairaalan päivystykseen (soita aina etukäteen, puh 020 633 1000).

Lapinjärven asukkaat

  • Arkisin klo 8–16: Soita Loviisan terveyskeskuksen puhelinpalveluun, puh. 019 505 1300.

Hoitohenkilökunta tekee hoidon tarpeen arvioinnin ja ohjaa sinut eteenpäin tarkoituksenmukaiselle vastaanotolle. Puhelinpalvelu ohjaa sinut myös tarvittaessa suoraan päivystykseen.

  • Arkisin klo 16 jälkeen sekä viikonloppuisin ja pyhinä: Mene Porvoon sairaalaan päivystykseen (ei tarvitse soittaa etukäteen).

Suun terveydenhuollon yhteispäivystys

Suun terveydenhuollon yhteispäivystys iltaisin, viikonloppuisin ja arkipyhinä.

Soita ensin numeroon 044 494 3198!

Maanantai-perjantai:
Ajanvaraus klo 15–21
Avoinna klo 16–21
Viikonloppuisin ja arkipyhinä:
Ajanvaraus klo 8–21
Avoinna klo 9–21
Osoite:
Attendo Hammaslääkäri Kamppi
Hietaniemenkatu 6
00100 Helsinki

Suusairauksien yöpäivystys

Töölön sairaalassa toimii suusairauksien yöpäivystys klo 21 –8 (Töölönkatu 40, Helsinki). Yöpäivystyksessä hoidetaan vain välitöntä hoitoa tarvitsevia potilaita, joiden hoitoa ei voida lääketieteellisin perustein siirtää päivystysvastaanotolle seuraavalle päivälle klo 8 alkaen tehtäväksi. Yöpäivystys toimii lääketieteellisen kiireellisyysperiaatteen mukaisesti.
Potilaan tulee soittaa hoidon tarpeesta Töölön tapaturma-asemalle numeroon 040 621 5699.

Eläinlääkäripäivystys

Eläinlääkäripalvelut ovat Porvoon kaupungin ympäristöterveydenhuollon järjestämiä. Lisätietoa löydät Porvoon kaupungin verkkopalvelusta.