Päivystys

Kun on hätätilanne, soita hätänumeroon 112! Hätätilanteita ovat esimerkiksi tajuttomuus, kova rintakipu, halvausoire (toispuolinen puutuminen tai voimattomuus, suupielen roikkuminen ja/tai puheen häiriö) tai onnettomuus.

Terveydenhuollon yhteispäivystys

Loviisan terveyskeskus on auki arkisin kello 8–16. Huomaa, että vastaanotto toimii ainoastaan ajanvarauksella, soita aina etukäteen puhelinpalveluun, puh. 019 5600 300! Puhelinpalvelu on auki arkisin kello 8–15(!)

Arkisin klo 16 jälkeen, viikonloppuisin ja pyhinä päivystys sijaitsee Porvoon Sairaalassa. Soita Päivystysavun numeroon 116 117 ennen kun hakeudut päivystykseen (puhelu on maksuton).

Päivystysapu tarjoaa päivystyksellisiin asioihin keskittynyttä terveysneuvontaa ja hoidon tarpeen arviota ympäri vuorokauden. Hoidon tarpeen arviointi tehdään puhelun aikana. Mikäli tilasi ei vaadi käyntiä päivystyksessä, saat kotihoito-ohjeita, tai sinut ohjataan Loviisan terveyskeskukseen seuraavana arkipäivänä.  Lisätietoja Päivystysavusta

Päivystysapu ei palvele seuraavissa koronaan liittyvissä asioissa:

  • ajanvaraukset koronavirustestiin
  • koronavirustestitulosten tiedustelut
  • sairauslomatodistukset tai karanteenipäätökset
  • rokoteajanvaraukset
  • koronapassiin liittyvät tiedustelut

Loviisalaisena voit myös hakeutua Kymenlaakson keskussairaalan päivystykseen, soita Päivystysavun numeroon 116 117 ennen kun hakeudut päivystykseen (puhelu on maksuton).

Suun terveydenhuollon yhteispäivystys iltaisin, viikonloppuisin ja arkipyhinä

Päivystys järjestetään Haartmanin sairaalassa. Soita aina ensin numeroon 09 471 71110!

Maanantai-perjantai:
Ajanvaraus klo 14–21
Vastaanotto klo 16–21
Viikonloppuisin ja arkipyhinä:
Ajanvaraus klo 8–21
Vastaanotto klo 9–21
Puistosairaala, C-ovi, Stenbäckinkatu 11, 00290 Helsinki

Suusairauksien yöpäivystys

Suusairauksien yöpäivystys toimii Töölön sairaalassa tapaturma-asemalla suu- ja leukakirurgian päivystyksen yhteydessä, osoitteessa Töölönkatu 40, 00260 Helsinki.

Palveluajat: maanantaisin-sunnuntaisin kello 21–8

Hoidon tarpeen arviointi tapahtuu Päivystysavun (puh. 116 117) kautta. Päivystys toimii lääketieteellisen kiireellisyysperiaatteen mukaisesti.