Itä-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista 1.1.2023 alkaen.

Ajankohtaiset tiedotteet sosiaali- ja terveyspalveluista löydät hyvinvointialueen verkkosivustolta itauusimaa.fi. Perustiedot sote-palveluista saat toistaiseksi Loviisan kaupungin verkkosivustolta. Uudet puhelinnumerot: Loviisan terveyskeskus puh. 019 5600 300 ja suun terveydenhuolto puh. 019 5600 301. Palveluneuvonta koko Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella puh. 019 5600 111.
itauusimaa.fi

Sairaalan osasto

Sairaalan osastolla hoidamme akuuttipotilaita, kuten erilaisia infektioita sairastavia potilaita, kuntoutus- ja erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon siirtyviä potilaita sekä palliatiivista hoitoa tarvitsevia potilaita.

Osastolla on 25 potilaspaikkaa. Sopivin vierailuaika osastolla on klo 13–19, muina aikoina sopimuksen mukaan. Lounas tarjoillaan klo 11.30 ja päivällinen klo 16.30.

Osasto sijaitsee Loviisan terveyskeskuksessa osoitteessa Öhmaninkatu 4, 07900 Loviisa. Sisäänkäynti pihan puolelta, ovi C1. Lyhytaikainen pysäköinti sisäpihalle on sallittua mikäli esimerkiksi haet omaisesi kotiin osastolta. Muutoin sisäpiha on varattu viranomaisajoneuvoille.

Vierailut sairaalan osastolla (päivitetty 19.12.2022)

  • Voit tulla vierailulle vain jos olet terve ja oireeton.Vierailija ei saa olla altistunut koronainfektiolle viimeisen viiden vuorokauden aikana. 
  • Vierailijalle annetaan suusuojain, suojainta käytetään koko vierailun ajan.
  • Vierailijan tulee käyttää käsihuuhdetta tullessaan yksikköän, sekä mennessää asukkaan huoneeseen ja sieltä poistuessaan.
  • Pyydä tarvittaessa apua puhelimitse tai käyttämällä asukkaan hälytysranneketta.
  • Vierailijoita saa olla enintään kaksi kerrallaan.

Itä-Uudenmaan alueellinen kotisairaala

Kotisairaala tarjoaa alueen aikuisväestölle kotona toteutettavaa sairaalatasoista hoitoa, joka on vaihtoehto osastohoidolle.​Kotisairaalahoitoa tehdään asiakkaan kotona tai muussa asuinpaikassa kuten asumispalveluissa. Kotisairaalan toimipisteet ovat Porvoon sairaalassa sekä Loviisan ja Sipoon terveyskeskuksissa.

 

 

 
Share This