Sairaalan osasto

Sairaalan osastolla hoidamme akuuttipotilaita, kuten erilaisia infektioita sairastavia potilaita, kuntoutus- ja erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon siirtyviä potilaita sekä palleatiivista hoitoa tarvitsevia potilaita.

Osastolla on 25 potilaspaikkaa. Sopivin vierailuaika osastolla on klo 13–19, muina aikoina sopimuksen mukaan. Lounas tarjoillaan klo 11.30 ja päivällinen klo 16.30.

Osasto sijaitsee Loviisan terveyskeskuksessa osoitteessa Öhmaninkatu 4, 07900 Loviisa. Sisäänkäynti pihan puolelta, ovi C1. Lyhytaikainen pysäköinti sisäpihalle on sallittua mikäli esimerkiksi haet omaisesi kotiin osastolta. Muutoin sisäpiha on varattu viranomaisajoneuvoille.

Vierailut sairaalan osastolla, päivitetty 8.10.2021 

  • Sovi aina tapaamisesta etukäteen puhelimitse hoitohenkilökunnan kanssa.
  • Suosittelemme, että vierailuun käytetään korkeintaan tunti. Saattohoidossa olevan tai muuten vakavasti sairaan omaisten vierailusta sovitaan erikseen.
  • Jos sinulla on mitä tahansa infektio-oireita, et voi tulla vierailulle!
  • Vierailijalle annetaan suusuojain ja kädet desinfioidaan. Suosittelemme että suusuojainta käytetään koko vierailun ajan!
  • Kahden metrin turvaväliä tulee pyrkiä noudattamaan sekä omaiseen, muihin potilaisiin sekä henkilökuntaan.
  • Vierailut sisätiloissa tapahtuvat potilaan omassa huoneessa. Mene suoraan potilaan omaan huoneeseen, älä turhaan liiku yleisissä tiloissa.
  • Pyydä tarvittaessa apua puhelimitse tai käyttämällä asukkaan hälytysranneketta.

Itä-Uudenmaan alueellinen kotisairaala on aloittanut toimintansa 1.4.2020 Porvoon sairaanhoitoalueella

Kotisairaala tarjoaa alueen aikuisväestölle kotona toteutettavaa sairaalatasoista hoitoa, joka on vaihtoehto osastohoidolle.​Kotisairaalahoitoa tehdään asiakkaan kotona tai muussa asuinpaikassa kuten asumispalveluissa. Kotisairaalan toimipisteet ovat Porvoon sairaalassa sekä Loviisan ja Sipoon terveyskeskuksissa.

 

 

 
Share This