Sairaalan osasto

Sairaalan osastolla hoidamme akuuttipotilaita, kuten erilaisia infektioita sairastavia potilaita, kuntoutus- ja erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon siirtyviä potilaita sekä palliatiivista hoitoa tarvitsevia potilaita.

Osastolla on 25 potilaspaikkaa. Sopivin vierailuaika osastolla on klo 13–19, muina aikoina sopimuksen mukaan. Lounas tarjoillaan klo 11.30 ja päivällinen klo 16.30.

Osasto sijaitsee Loviisan terveyskeskuksessa osoitteessa Öhmaninkatu 4, 07900 Loviisa. Sisäänkäynti pihan puolelta, ovi C1. Lyhytaikainen pysäköinti sisäpihalle on sallittua mikäli esimerkiksi haet omaisesi kotiin osastolta. Muutoin sisäpiha on varattu viranomaisajoneuvoille.

Vierailut sairaalan osastolla

Loviisan sairaalan osaston vierailukielto päättyy 19.8.2022. Vierailijoita saa olla enintään kaksi kerrallaan. Vierailijoiden suositellaan käyttävän suojamaskia koko vierailun ajan ja lisäksi huolehtivan hyvästä käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä.

Itä-Uudenmaan alueellinen kotisairaala

Kotisairaala tarjoaa alueen aikuisväestölle kotona toteutettavaa sairaalatasoista hoitoa, joka on vaihtoehto osastohoidolle.​Kotisairaalahoitoa tehdään asiakkaan kotona tai muussa asuinpaikassa kuten asumispalveluissa. Kotisairaalan toimipisteet ovat Porvoon sairaalassa sekä Loviisan ja Sipoon terveyskeskuksissa.

 

 

 
Share This