Suun terveydenhuolto

Suun terveydenhuolto toimii arkisin Loviisassa ja lisäksi muutamana päivänä viikossa Lapinjärvellä. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys sijaitsee Helsingissä.

Kesän aikana suun terveydenhuollossa hoidetaan pääasiassa kiireellistä hoitoa vaativia potilaita. Kiireetöntä hammashoitoa on mahdollista saada harkinnan mukaan elokuusta lähtien epidemiatilanne huomioiden.
Pyydämme välttämään ajan varaamista paikan päällä. Voit olla meihin yhteydessä sähköisesti ympäri vuorokauden Klinik-asiointipalvelun kautta tai puhelimitse 019 505 1340 maanantaista torstaihin kello 8–15 ja perjantaisin kello 8–13.30. 
Jos sinulla on ollut hengitystieinfektion oireita tai olet altistunut koronavirukselle viimeisten kahden viikon aikana, kerro siitä aikaa varatessasi.

 Ajanvaraus on auki maanantaista perjantaihin kello 8–15, puh. 019 505 1340 (29.6 – 16.8 ma-to kello 8–15, pe kello 8–13.30). Kiireellistä aikaa varatessa on hyvä soittaa heti aamulla.

Virka-ajan ulkopuolinen päivystys järjestetään Helsingissä (katso tarkemmat tiedot kohdasta Päivystys).

Voit peruuttaa varatun ajan ympäri vuorokauden soittamalla numeroon 019 505 1340 ja jättämällä viestin. Sinun on tehtävä peruutuksesi viimeistään varattua aikaa edeltävänä päivänä. Peruuttamattomasta poisjäännistä perimme 50,80 euron maksun 15 vuotta täyttäneiltä.

Voit varata ajan myös internetissä. Verkkoportaalin kautta voit varata ajan aikuisen tai opiskelijan tarkastukseen, lohkeaman takia tai hammaskiven poistoon, jos sinulle on aiemmin tehty hoitosuunnitelma, jossa on määritetty seuraavan hammaskiven poiston ajankohta. Vuodesta 2018 alkaen tehdyt hoitosuunnitelmat näet Omakannan kautta.

Lasten tarkastuksiin ei voi varata aika internetissä, vaan ajat lähetetään automaattisesti postitse.

Täytä esitietolomake ja ota se mukaan vastaanotolle. Hammaslääkäri tarvitsee tiedot mahdollisista sairauksistasi tai lääkityksistäsi voidakseen hoitaa sinua turvallisesti.

Tarkastukset

Hampaiden hoito

Ravinto ja hampaat

Ohjeet proteesien käyttäjälle

Purentavaivat

Ohje purentakiskon käyttäjälle