Suun terveydenhuolto

Suun terveydenhuolto toimii arkisin Loviisassa ja lisäksi muutamana päivänä viikossa Lapinjärvellä. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys sijaitsee Helsingissä.

Pyydämme välttämään ajan varaamista paikan päällä. Voit olla meihin yhteydessä sähköisesti ympäri vuorokauden Klinik asiointipalvelun kautta tai arkisin kello 8–15 puhelimitse 019 505 1340. Osan ajoista voi varata myös suun terveydenhuollon sähköisen ajanvarauksen kautta.

Kiireellistä aikaa varatessa on hyvä soittaa heti aamulla.

Jos sinulla on ollut hengitystieinfektion oireita tai olet altistunut koronavirukselle viimeisten kahden viikon aikana, et voi tulla meille hammashoitoon. Kiireellisissä tapauksissa voit kuitenkin soittaa, jotta saamme mahdollisen hoidon järjestettyä muualla.

Virka-ajan ulkopuolinen päivystys järjestetään Helsingissä (katso tarkemmat tiedot kohdasta Päivystys).

Voit peruuttaa varatun ajan ympäri vuorokauden Klinik asiointipalvelun kautta tai soittamalla numeroon 019 505 1340 ja jättämällä viestin. Sinun on tehtävä peruutuksesi viimeistään varattua aikaa edeltävänä päivänä. Peruuttamattomasta poisjäännistä perimme 50,80 euron maksun 15 vuotta täyttäneiltä.

Voit varata ajan myös suun terveydenhuollon sähköisen ajanvarauksen kautta.  Verkkoportaalin kautta voit varata ajan aikuisen tarkastukseen, lohkeaman takia tai hammaskiven poistoon, jos sinulle on aiemmin tehty hoitosuunnitelma, jossa on määritetty seuraavan hammaskiven poiston ajankohta. Vuodesta 2018 alkaen tehdyt hoitosuunnitelmat näet Omakannan kautta. Lasten tarkastuksiin ei voi varata aikaa internetissä, vaan ajat lähetetään automaattisesti postitse.

Täytä esitietolomake ja ota se mukaan vastaanotolle. Hammaslääkäri tarvitsee tiedot mahdollisista sairauksistasi tai lääkityksistäsi voidakseen hoitaa sinua turvallisesti.

Tarkastukset

Hampaiden hoito

Ravinto ja hampaat

Ohjeet proteesien käyttäjälle

Purentavaivat

Ohje purentakiskon käyttäjälle