Företagsrådgivning

Vi hjälper företag att utveckla sin affärsverksamhet inom alla delområden och olika skeden av verksamheten. Vi hjälper företag att utveckla sin affärsverksamhet inom alla delområden och olika skeden av verksamheten i nära samarbete med det regionala utvecklingsbolaget Posintra. Posintra är specialiserade på att utveckla företags verksamhet och bygga upp regionala nätverk.

Rådgivning för aktiva företag

Aktiva företag får hjälp med att kartlägga sin situation och söka redskap, metoder och vägar för fortsatt utveckling. Vi känner till olika finansieringsalternativ, forsknings- och utvecklingsbidrag och personalutbildningstjänster. Du får hjälp med bl.a. lönsamhets- och investeringskalkyler, internationalisering och kartläggning av finansieringsalternativ. Kontakta oss, så ser vi tillsammans till att ditt företag blir framgångsrikt!

Läs mer på Posintras webbsida

 

Grunda företag

Vår företagsrådgivningstjänst hjälper dig när du ska grunda ditt företag och hjälper dig söka startbidrag och olika företagsfinansieringar. Vi testar affärsidén tillsammans med dig och hjälper dig ta fram en affärsplan och utvärdera lönsamheten. Via Posintras samarbetsnätverk ger vi dig råd i allt som rör grundandet. Rådgivningen är kostnadsfri.

Läs mer på Posintras webbsida