Picnic on the Beach på Plagen 27.6

Picnic on the Beach är ett sommarevenemang för hela familjen!

Tisdagen den 27 juni klockan 15–18 finns det aktiviteter för alla på simstranden Plagen. På evenemanget uppträder Pete Parkkonen som nyss medverkade i den nya versionen av Bumtsibum. Också Lovisas egen Susanna Karvinen är på plats med sin street dance-grupp och lyfter stämningen.

På stranden finns det möjlighet att spela den ultimata sommarsporten beachvolley. Du kan också spela frisbeegolf med kommunens spelredskap om du inte har egna. I vattnet kan du prova på den massivt populära sup-boarding med stadens nya uppblåsbara brädor. Du kan även prova på paddling. Staden ställer upp med alla redskap och guidning vilket betyder att du endast behöver ditt goda humör när du anländer.

Under evenemanget finns också en möjlighet att testa kroppens sammansättning med Inbody-mätning. Mätningen är mycket nyttig för alla som är intresserade av sin kondition.

Lovisas kultur- och fritidstjänster ordnar evenemanget som är avgiftsfritt och naturligtvis drogfritt. Vi ber deltagare att anlända till fots eller exempelvis med cykel eftersom parkeringsmöjligheterna är mycket begränsade.