Det goda livets hus Gråberg

Om du vill bo i ett naturskönt område i trivsamma och moderna lokaler med möjlighet till hjälp dygnet runt av kunnig personal är Det goda livets hus i Gråberg alternativet för dig!

Gråberg är ett effektiverat serviceboende avsett för seniorer som är i behov av service dygnet runt. Byggnaden färdigställdes år 2017 och har 56 platser.

Våra lokaler är moderna och rymliga, här finns eget rum för dig som bor ensam och rum för par. Rummen är ljusa och stora (20 m2) och de har egna badrum. Vi har trivsamma gemensamma rum där vi ordnar verksamhet och aktiviteter. På Gråberg finns bland annat öppen spis,  motionsrum vedeldad bastu.

Eftersom Gråberg är byggt i ett plan, har du goda möjligheter att självständigt eller med hjälp vistas utomhus. På gården finns möjlighet att grilla i grillstugan.

Verksamheten på Gråberg utgår ifrån den enskilda individens behov och önskemål. Personalen jobbar flexibelt och med ett rehabiliterande arbetssätt. Vi är ett multiprofessionellt team och vår egen läkare besöker oss varje månad och vid behov oftare, dessutom finns det möjlighet till hemsjukhusets tjänster vilket betyder att du får behövlig medicinsk vård i ditt hem.

Vi har inga fastställda besökstider och vi hoppas att anhöriga, släkt och vänner aktivt håller kontakten med de boende och personalen.