Taasiagården

Taasiagården erbjuder för seniorer effektiverat serviceboende dygnet runt

Vi erbjuder dig tryggt, individuellt och hemlikt boende. Våra centrala värden som styr vår verksamhet är klientorienterad verksamhet, respekt, tillit och gemenskap.

Vi ordnar mångsidig verksamhet och utevistelse och dagssysslor av många slag hör till vår vardag. Vår uppgift är att säkerställa och garantera våra boende en så lycklig och trygg ålderdom som möjligt och som på bästa möjliga sätt lämpar sig för just dig.

Taasiagårdens lokaler är trivsamma och där finns en bastuavdelning och ett gym avsett för seniorer. Som boende kan du motionera utomhus och vistas på den stora innergården. Det är lätt att komma till gården och terrasserna – den inhägnade och trygga gården stöder även självständig utevistelse.

Vi har inga fastställda besökstider och vi hoppas att anhöriga, släkt och vänner aktivt håller kontakten med de boende och personalen. Ni är alltid välkomna att delta i vår gemensamma verksamhet.

Taasiagården har två avdelningar, Blåklockan och Linnéan. Sammanlagt finns det 26 boendeplatser. Taasiagården finns i Tessjö, ungefär fem kilometer från Lovisa centrum.