Mitä arjen turvallisuus tarkoittaa sinulle?

Vastaa itäisen Uudenmaan kuntien vuoden 2018 turvallisuuskyselyyn.

Miten sinä voit vaikuttaa omaan ja lähipiirisi turvallisuuteen? Turvallisuus näkyy niin kodeissa ja työpaikoilla kuin kouluissa ja päivähoidossakin. Se on läsnä kaikissa talouden ja yhteiskunnan rakenteissa, liikenteessä, arkisissa rutiineissa ja ihmissuhteissa. Turvallinen arki on hyvinvointimme edellytys.

Itä-Uudenmaan turvallisuuskysely on osa Askolan, Lapinjärven, Loviisan, Myrskylän, Porvoon, Pukkilan ja Sipoon yhdessä laatimaa turvallisuussuunnitelmaa, joka suuntaa alueen turvallisuustyötä vuosina 2018–2020. Tärkeä osa turvallisuustyötä ovat kuntalaisten näkemykset, kokemukset ja ideat arjen turvallisuudesta.

Vastaamalla kyselyyn annat meille arvokasta tietoa omasta näkökulmastasi ja vaikutat kanssamme tulevaisuuden turvallisempaan arkeen.

Vastaa kyselyyn

Kyselyyn vastataan verkossa, mutta voit täyttää paperisen lomakkeen esimerkiksi asiakaspalvelutoimisto Lovinfossa (Mariankatu 12 A), kirjastoissa tai sosiaali- ja terveyspalveluiden tiloissa. Lovinfon asiakaspäätteillä voit myös täyttää kyselyn elektronisessa muodossa.

Vastausaika on 1.–22.3.2018.