Oletko soittanut koronavirusrokotuksen puhelinajanvaraukseen 5.3.–19.4.2021, etkä ole vielä saanut rokotusaikaa?

Koronavirusrokotuksen puhelinajanvarauksessa esiintyi aiemmin teknisiä ongelmia, ja palvelu oli lyhyen aikaa poissa käytöstä. Olemme nyt olleet yhteydessä kaikkiin, jotka ovat soittaneet puhelinajanvaraukseen 5.3.–19.4.2021 välisenä aikana.

Joitakin emme valitettavasti ole lukuisista yrityksistä huolimatta tavoittaneet. Jos siis olet yllä mainittuna aikana soittanut puhelinajanvaraukseen, etkä vielä ole saanut rokotusaikaa, pyydämme sinua ystävällisesti soittamaan uudelleen.

Puhelinajanvaraus, puh. 0444 555 360, toimii arkisin kello 8–16. Kun soitat puhelinajanvaraukseen:

  • Valitse linja 1 (70 vuotta täyttäneet henkilöt) tai linja 2 (1. tai 2. riskiryhmään kuuluvat henkilöt sekä 65–69-vuotiaat henkilöt).
  • Yhteystietosi tallennetaan järjestelmään, kuuntele nauhoitettu viesti loppuun asti!
  • Huom! Jonoon mahtuu noin 200 puhelua päivässä – mikäli nauhoitettu viesti kertoo, että palvelussa on ruuhkaa, pyydämme ystävällisesti soittamaan uudestaan myöhemmin seuraavana päivänä.

Soita vain kerran ja odota takaisinsoittoa! Varattavissa olevat rokotusajat riippuvat vain ja ainoastaan meille toimitetuista rokotemääristä. Soitamme sinulle takaisin, kun rokotusaikoja on varattavissa.

Nopeimmin varaat ajan Uudenmaan kuntien ajanvarauspalvelusta, www.koronarokotusaika.fi.