CoWork Loviisa – avoin työtila

Avara ja moderni CoWork -työtila palvelee etätyötä tekeviä sekä satunnaisen työpisteen tarpeessa olevia kaupunkilaisia ja vierailijoita. CoWork Loviisa sijaitsee osoitteessa Kuningattarenkatu 18.

CoWork on Loviisan kaupungin pilottiprojekti, jolla kaupunki hakee kokemuksia siitä, kuinka paljon kysyntää toiminnalle on. Moni loviisalainen käy töissä esimerkiksi pääkaupunkiseudulla. Etätyön tekeminen muualla kuin kotona voi olla mieluinen vaihtoehto.

7.1.2019 alkaen tilojen käytöstä peritään pieni korvaus. Tiloissa on sekä istuma- että seisomatyöhön sopivia työpisteitä, neuvotteluhuone, kaksi toimistoa ja pieni kahvikeittiö.

Tilojen käyttömaksut ovat seuraavat:

  • Tuntiveloitus 1 €, oikeuttaa kahden tunnin käyttöön
  • Päivämaksu 10 € (tee varaus edellisenä päivänä ajalle 06.00-00.00)
  • Viikkomaksu 40 €
  • Kuukausimaksu 140 €

Tunti- ja päivämaksun voi maksaa suoraan CoWork-tilan varausjärjestelmässä Flextilassa. Viikko- ja kuukausivaraukset on tehtävä asiakaspalvelutoimisto Lovinfon kautta, puh. 019 555 555, Mariankatu 12 A, avoinna arkisin klo 9-16. Maksu suoritetaan Lovinfossa, josta myös saa avaimen tilaan.

Yrityksille ja yhdistyksille tilojen käyttömaksut ovat seuraavat:

  • Kokoustila 30 € päivältä
  • Koko tila, iltaisin 50 €

Ota yhteyttä asiakaspalvelutoimisto Lovinfoon, puh. 019 555 555, Mariankatu 12 A, avoinna arkisin 9-16, jos haluat varata tilan yrityksellesi tai yhdistyksellesi. Tilan käyttömaksu suoritetaan Lovinfoon samalla kun sieltä haetaan tilan avain. Jos käyttömaksun haluaa suorittaa laskulla, annetaan laskutustiedot Lovinfolle avainta haettaessa.

CoWork Loviisan omalta verkkosivustolta löydät tietoa paikan varaamisesta ja maksamisesta. Myös Lovinfo neuvoo tarvittaessa.