Kuntopaja

Kuntopaja toimii tällä hetkellä mukautetusti.

Jos olet 17–63-vuotias pitkäaikaistyötön ja mietit muutosta elämäntilanteeseesi ja toivoisit saavasi siihen tukea ja apua, voi Kuntopaja olla sinun paikkasi ponnahtaa eteenpäin. Suunnittelemme yhdessä kanssasi juuri sinun näköisesi tulevaisuuden ja lähdemme kulkemaan sitä kohti.

Mitä on kuntouttava työtoiminta?

Kuntopaja on matalan kynnyksen paikka, jossa tarkoituksena on yhdessä sinun kanssasi suunnitella ja toteuttaa tarpeidesi mukaista toimintaa. Se on tarkoitettu väliaikapysäkiksi, josta jokainen suuntaa kohti oman näköistään tulevaa; kohti koulutusta ja/tai työelämää.

Kuntouttava työtoiminta kestää 3 – 24 kuukautta kerrallaan. Toimintapäiviä on 1 – 4 päivää viikossa, vähintään  tuntia päivässä. Kuntouttavaan työtoimintaan osallistuvalle maksetaan 9 euron kulukorvaus työtoimintapäiviltä. Mahdolliset matkakorvaukset suoritetaan halvimman matkustustavan mukaan.

Teemme yhdessä sosiaalitoimen ja TE-palveluiden kanssa aktivointisuunnitelman ja sovimme päivistäsi pajalla. Kuntouttavan työtoiminnan voi aloittaa aktivointisuunnitelman tekemisen jälkeen. Toimintaan osallistuvalle tehdään aktivointisuunnitelma yhdessä Te-toimiston asiantuntijan ja sosiaalityöntekijän/-ohjaajan kanssa yhdessä. Aktivointisuunnitelma sisältää:

 

  • Toimintaan liittyvät odotukset ja toiveet
  • tehtävät
  • toiminnan ajanjakso

 

Tervetuloa mukaan rytmittämään arkea uudelleen!

 

Työvalmentaja Mira Antas  (kesälomalla 31.7.2020 asti)
puh. 040 184 3546 / mira.antas@loviisa.fi

Meidät löydät osoitteessa Kirkkokatu 9.

Kuntopaja Facebookissa: