Kuntopaja

Loviisan kaupungin pajatoiminta on valtioneuvoston linjauksen mukaan suljettu ainakin 13.5.2020 asti.

Pajan henkilökunta on tavoitettavissa puhelimitse.

Jos olet 17–63-vuotias pitkäaikaistyötön ja mietit muutosta elämäntilanteeseesi ja toivoisit saavasi siihen tukea ja apua, voi Kuntopaja olla sinun paikkasi ponnahtaa eteenpäin. Suunnittelemme yhdessä kanssasi juuri sinun näköisesi tulevaisuuden ja lähdemme kulkemaan sitä kohti.

Mitä on kuntouttava työtoiminta?

Kuntopaja on matalan kynnyksen paikka, jossa tarkoituksena on yhdessä sinun kanssasi suunnitella ja toteuttaa tarpeidesi mukaista toimintaa. Se on tarkoitettu väliaikapysäkiksi, josta jokainen suuntaa kohti oman näköistään tulevaa.

Kuntouttava työtoiminta kestää 3 – 24 kuukautta kerrallaan. Toimintapäiviä on 1 – 4 päivää viikossa, vähintään  tuntia päivässä. Kuntouttavaan työtoimintaan osallistuvalle maksetaan 9 euron kulukorvaus työtoimintapäiviltä. Mahdolliset matkakorvaukset suoritetaan halvimman matkustustavan mukaan.

Voit olla itse yhteydessä yksilövalmentaja Henna Pölläseen ja sopia haastattelun ja tutustumiskäynnin Kuntopajalle. Teemme yhdessä sosiaalitoimen ja TE-palveluiden kanssa aktivointisuunnitelman ja sovimme päivistäsi pajallaKuntouttavan työtoiminnan voi aloittaa aktivointisuunnitelman tekemisen jälkeen. Toimintaan osallistuvalle tehdään aktivointisuunnitelma yhdessä Te-toimiston asiantuntijan ja sosiaalityöntekijän/-ohjaajan kanssa yhdessä. Aktivointisuunnitelma sisältää:

 

  • Toimintaan liittyvät odotukset ja toiveet
  • tehtävät
  • toiminnan ajanjakso

 

Tervetuloa mukaan rytmittämään arkea uudelleen!

Yksilövalmentaja Henna Pöllänen
puh. 040 568 0286 / henna.pollanen@loviisa.fi

Työvalmentaja Mira Antas
puh. 040 184 3546 / mira.antas@loviisa.fi

Meidät löydät osoitteessa Kirkkokatu 9.

Kuntopaja Facebookissa: