Yritysneuvonta-apu 2.4. alkaen

Kaupunki tarjoaa yrityksille maksutonta neuvontapalvelua 2.4. alkaen

Loviisan kaupunki on järjestänyt loviisalaisille yrityksille maksuttoman neuvontapalvelun koronaviruskriisistä selviytymisen tueksi yhteistyössä kehittämisyhtiö Cursor Oy:n kanssa.

Palvelu on käytettävissä 2.4.2020 alkaen 30.9.2020 saakka. Neuvontapalvelu on avoin loviisalaisille yrityksille kaikissa koronan aiheuttamissa yritystoimintaan liittyvissä avuntarpeissa. Yhteydenotto-ohjeet alla:

Yritysneuvonta  

Cursor Oy:n yritysneuvonta palvelee loviisalaisia yrityksiä puhelimitse ja videoneuvottelun välityksellä koronankriisin aikana. Yritysneuvojat auttavat valtion yritystukien hakemisessa, talouden hallinnassa sekä kaikissa yrittämiseen ja yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä, myös liiketoiminnan kehittämisessä. Ota rohkeasti yhteyttä niin autamme löytämään toimivat ratkaisut tähän hetkeen!

Yritysneuvonta palvelee koronakriisin aikana arkisin klo 8 – 20

Loviisan yhteyshenkilö, yritysneuvoja Kalle Kallionpää, puh 0401902563,  kalle.kallionpaa@cursor.fi

Yritysneuvonta puh  040 190 25 55, yritysneuvonta@cursor.fi

Sähköinen ajanvaraus https://www.cursor.fi/fi/ajanvaraus

Tiedottaminen

Keräämme ja tiedotamme aktiivisesti loviisalaisia yrityksiä valtiovallan ja muiden toimijoiden keskeisitä päätöksistä ja tukimuodoista. Asiakaspalvelumme on aktiivisesti yhteydessä yrittäjiin. Haluamme keskustella koronakriisin vaikutuksista sekä kertoa tarjolla olevista palveluista ja tukimuodoista. Koronaohjeita ja tukea yrittäjälle löytyy myös osoitteesta:

https://www.cursor.fi/fi/yritystoiminnan-tueksi/neuvoa-yrittajalle-poikkeustilanteessa

www.cursor.fi  

Yksinyrittäjän toimintatuki 2000 €

Yksinyrittäjille suunnatusta tuesta saimme lisätietoa 1.4.2020. Tuen suuruus on 2000 euroa, ja se myönnetään yksinyrittäjän toiminnan harjoittamisesta johtuvien menojen kattamiseen. Tuen tavoitteena on osaltaan turvata se, että tukea saava yritys pystyy jatkamaan toimintaansa kannattavasti koronaviruksen aiheuttaman kriisin jälkeen. Tukea käytetään yksinyrittäjän maksuvalmiuden ylläpitämiseen. Haku pyritään avaamaan viimeistään kahden viikon kuluessa. Kunnan käytettävissä oleva rahoitus on laskennallinen osuus valtion myöntämästä 100 miljoonaa eurosta.

Loviisan kaupungin osalta Cursor Oy hallinnoi tähän liittyvän prosessin, käsittelee hakemukset ja tekee Loviisan kaupungille, joka tekee päätöksen tuesta.

https://www.cursor.fi/fi/yritystoiminnan-tueksi/yksinyrittajan-tuki

Palvelusopimus 

Palvelu on voimassa 30.9.2020 asti.

Loviisan kaupunki tiedottaa neuvontapalvelusta aktiivisesti eri kanavissa ja toivoo yrittäjien jakavan tietoa myös aktiivisesti eteenpäin muille kanssayrittäjilleen. Toivomme yrittäjiltä kärsivällisyyttä ja ymmärrystä, jos neuvonnassa on hetkittäistä ruuhkaa tai jos palvelua ei välittömästi ole tarjolla toivotulla kielellä. Kaikkia palvellaan varmasti.