Rauhalan päiväkodin Erasmus+ projekti

Rauhalan päiväkoti on hyväksytty viiden eurooppalaisen päiväkodin kanssa mukaan Erasmus+ hankkeeseen ’Move&sing&spy under the same sky’.

Muut hankkeeseen osallistuvat päiväkodit ovat Unkarista, Latviasta, Ruotsista, Espanjasta ja Turkista. Hanke kestää kaksi vuotta, syksystä 2018 kesään 2020. Hanke on saanut jatkoaikaa helmikuun 2021 loppuun saakka.

Hankkeen tavoitteena on kannustaa lapsia ja perheitä viettämään enemmän aikaa yhdessä ulkoillen. Toivomme perheiden löytävän sekä uusia että vanhoja, jo unohtuneita tapoja yhdessä olemiseen ja tekemiseen. Ja tietenkin sitä liikkumisen iloa!

Hanke koostuu kasvatushenkilöstön vierailuista kumppanuusmaissa sekä välitehtävistä, joita kukin osallistuja tekee omassa maassaan tapaamisten välillä. Vierailuilla kasvatushenkilöstöllä on mahdollisuus jakaa osaamistaan ja hyviä toimintatapoja kollegojen kanssa.

Hanke on Euroopan unionin rahoittama. Suomessa Erasmus+ ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto Opetushallituksessa.

Projektin etenemistä voi seurata päiväkodin blogista movingunderthesamesky.blogspot.com/

Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä.