Häiriötiedotteet

Loviisan Vesiliikelaitos käyttää häiriöviestinnässä Blue Idea Finland -palvelua. Sen avulla voidaan lähettää tekstiviestejä alueellisesti niille asukkaille, joita mahdollinen vesihuollon häiriötilanne koskettaa.

Tiedotamme tekstiviestillä sekä suunnitelluista käyttökatkoista etukäteen että äkillisistä vesihuollon häiriötilanteista. Lähetämme tekstiviestin automaattisesti yli 16-vuotiaille asukkaille, joiden puhelinnumero ja osoite ovat julkisia. Jos sinulla on julkisesti saatavilla oleva puhelinnumero, sinun ei tarvitse rekisteröidä sitä asiakasportaaliin.

Jos sinulla on käytössäsi työpuhelin tai salaisen liittymän puhelinnumero, sinun on rekisteröitävä puhelinnumerosi, jotta voit saada tekstiviestit. Myös vuokra- tai vapaa-ajan asunnon tai kesämökin omistaja voi rekisteröidä puhelinnumeronsa sen osoitteeseen, vaikka vakituinen kotiosoite on muualla. Tiedotteita voi tilata itselleen useammasta osoitteesta.

Rekisteröidy palveluun tai päivitä tietojasi

Rekisteröintiohjeet:

Rekisteröi numerosi palveluun erikseen, jos

  • puhelinliittymäsi on salainen tai prepaid
  • puhelinliittymäsi on rekisteröity muuhun kuin kotiosoitteeseen, esimerkiksi työpuhelin tai vapaa-ajan asunto/mökki
  • olet kieltänyt operaattoriasi luovuttamasta numeroa/osoitettasi.

PIN-koodin tilaaminen

  1. Kirjoita kenttiin nimesi ja puhelinnumerosi (muodossa 0401234567) ja/tai sähköpostiosoitteesi.
  2. Klikkaa Lähetä PIN-koodi -painiketta. Saat pian nelinumeroisen PIN-koodin tekstiviestillä ja/tai sähköpostitse. Jos annoit lankapuhelinnumeron, saat pian puhelun, jossa sinulle luetellaan nelinumeroinen PIN-koodi.
  3. Kirjoita saamasi PIN-koodi sille varattuun kenttään.
  4. Klikkaa OK-painiketta.

Katuosoitteen lisääminen

  1. Kirjoita erillisiin kenttiin ensin postinumero, sitten kadunnimi ja talon numero. Huom. Kentissä on automaattinen täyttö!
  2. Tarkista kirjoittamasi osoitetiedot ja klikkaa Jatka-painiketta vahvistaaksesi osoitetietosi rekisteröiminen.
  3. Saat jatkossa valitsemallasi tavalla viestin, jos ilmoittamaasi osoitteeseen tulee vika- tai häiriötilanne. Voit sulkea välilehden/selaimen.

Huomioithan, että voit rekisteröidä useamman kuin yhden osoitteen, esimerkiksi kesämökin tai lähiomaisen osoitteen. Huoltoyhtiöt, isännöitsijät ja muut yritykset voivat tilata hallinnoimansa kiinteistön osoitteesta häiriötiedotteet.

Pidä yhteystietosi ajan tasalla

Jos osoitteesi tai puhelinnumerosi muuttuu, voit aina päivittää tietojasi kirjautumalla uudelleen. Tilaa uusi PIN-koodi, kun haluat muokata tai poistaa tietojasi.

Häiriökartta

Häiriöilmoitukset tekstinä