Syyskuun terveiset!

On sadonkorjuuaika. Peltoaukeiden kullankeltaiset sävyt enteilevät syksyn väriloistoa. Iltojen pimetessä on mukava suunnata askeleensa kansalaisopiston kursseille ja mukavaan seuraan. Toivottavasti kurssitarjonnasta on löytynyt mieluisa kurssi tai useampi!

Ajankohtaisesta kurssitarjonnasta saa ajantasaisimman tiedon opiston nettisivuilta, osoitteesta lovmi.fi. Uusia kursseja tarjotaan myöhemmin syksyllä ja kurssitoiveita voi mielellään esittää sekä opettajille että allekirjoittaneelle.

Syyskuun alku toi mukanaan iloisia uutisia. Kansalaisopisto sai lahjoituksena grafiikkaprässin! Kyseessä on painava ja iso laite, joka tuotiin miesvoimin opistotalon aulaan. Kiitos kantajille! Nyt voimme vihdoinkin saada kauan odotettuja grafiikkakursseja opistolle. Opettaja meiltä jo löytyykin opiston monitaitoisesta ja laajasta tuntiopettajien joukosta! Tuntiopettajat kokoontuivat elokuiseen kokoukseensa kesätauon jälkeen. Iloinen puheensorina täytti opistotalon ja kuulumisia vaihdettiin yhteisen infotilaisuuden jälkeen. Kahvipöytää koristivat auringonkukat.

Mukavaa alkusyksyä toivottaen,

Anu Tikka-Blomqvist, Loviisan kansalaisopiston rehtori