Loviisan Vesiliikelaitos hakee vesi- ja viemärilaitostyöntekijää vakinaiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi ovat vedenkäsittelylaitoksilla, jätevedenpuhdistamoilla ja pumppaamoilla tehtävät käyttö-, kunnossapito- ja asennustyöt sekä vesi- ja viemäriverkostojen rakentamis- ja kunnossapitotyöt.

Edellytämme soveltuvaa toisen asteen ammatillista tutkintoa, esimerkiksi LVI-, sähkö- tai koneasentaja. 

Arvostamme kokemusta laitosten kunnossapitotöistä, vesi- ja viemäriverkostojen asennustehtävistä ja kokemusta pumppujen kunnossapidosta. Katsomme eduksi molempien kotimaisten kielten osaamisen. B- ajokortti on välttämätön tehtävän hoitamisen kannalta. Osaat työskennellä tiimissä, mutta myös itsenäisesti. Odotamme asiakaslähtöistä työotetta. Kokemuksen karttuessa on oltava valmius osallistua varallaolopäivystykseen, joten joustavuutta työajoissa vaaditaan.

Tarjoamme mukavan työyhteisön ja monipuoliset tehtävät pienessä joustavassa organisaatiossa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2836 euroa, jonka lisäksi tulee mahdollinen teknisten sopimuksen mukainen ammattialalisä. Työsuhteessa noudatetaan kunnallista teknistä työehtosopimusta. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista tulee tehtävään valitun esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työaika on 38,25 tuntia viikossa.

Tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekry-palvelun kautta 15.2.2024 klo 12:00 mennessä, https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/vesi-ja-viemarilaitostyontekija-lov-01-1-24/

Haastattelut pyritään pitämään viikolla 8.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Tuomo Örling, puh. 044 055 5866, tuomo.orling@loviisa.fi ja johtaja Maria Sippala, puh. 040 055 0406, maria.sippala@loviisa.fi.