Puutarhakadulla alkaa vesihuoltotyö viikolla 24

Loviisan Vesiliikelaitos on aloittamassa vesihuoltotyötä Puutarhakadulla. Työmaa-alue on Suolatorin ja Pursimiehenkujan välinen osuus.

Työn takia liikennettä ohjataan liikennemerkein, mutta tonteille pääsy pyritään takaamaan hetkellisiä poikkeuksia lukuun ottamatta. Työmaa perustetaan viikolla 24/2020 ja työ valmistuu vuoden 2020 loppuun mennessä.

Vesijohdon, jätevesiviemäreiden ja sadevesiviemäreiden osalta saneerataan olemassa olevat runkojohdot sekä tarkastetaan ja uusitaan tarvittaessa nykyiset tonttijohdot. Jokaiselle kiinteistölle, jolla ei vielä sellaista ole, asennetaan hulevesitonttiliittymävaraus. Viemäreihin liittyvät työt koskevat runkoviemäreiden ja tonttirajan välistä osuutta. Mahdollisesta liittymisestä voi kiinteistönomistaja erikseen sopia vesiliikelaitoksen kanssa. Vesiliikelaitos suosittelee kiinteistön omistajia uusimaan tonttijohtonsa kokonaisuudessaan tämän työn yhteydessä.

Vesiliikelaitos pahoittelee asukkaille mahdollisesti aiheutuvia haittoja ja toivoo ymmärrystä.

Lisätietoja antavat tarvittaessa vesihuoltosuunnittelija Tommi Koskiranta 040 555 0406 tai vesiliikelaitoksen johtaja Markku Paakkarinen 0440 555 409 ja kiireellisissä asioissa vesilaitoksen päivystäjä 0440 555 902.