Vedenjakelun keskeytys Loviisan keskustassa tiistai-illasta 12.5. lähtien

Kiinteistöjen vedenjakelu keskeytyy verkostotöiden takia tiistaista 12.5.2020 kello 21 keskiviikkoon 13.5.2020 kello 6 Brandensteininkadulla välillä Aleksanterinkatu–Degerbykatu, Aleksanterinkadulla välillä Mannerheiminkatu–Karlskronabulevardi sekä Karlskronabulevardilla välillä Aleksanterinkatu–Kuningattarenkatu.

Vedenjakelu voidaan aloittaa ilmoitettua aikaisemmin heti työn valmistuttua.

Koko keskusta-alueen vedenkäyttäjiä pyydetään huomioimaan, että runkojohdon sulkemisen takia paineet putkistossa muuttuvat, joten veden virtaussuunta saattaa muuttua. Tämä voi aiheuttaa sameutta vedessä koko keskusta-alueella. Suosittelemme veden juoksutusta.

Käyttöönoton yhteydessä putkistoista voi irrota saostumia ja ruostetta, joista voi aiheutua veden sameutta ja värillisyyttä. Nämä eivät ole terveydelle vaarallisia haittoja, mutta niistä saattaa aiheutua hanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista ja vaalean pyykin värjäytymistä. Putkistoihin on myös saattanut päästä ilmaa, joka voi aiheuttaa ”kolinaa” ja pärskintää.

Haittojen poistamiseksi suositamme veden juoksuttamista, kunnes vesi kirkastuu. Pahoittelemme vesikatkosta aiheutuvia haittoja sekä veden laadun hetkellistä huonontumista.

Työstä vastaa

Vesiliikelaitoksen johtaja Markku Paakkarinen, puh. 0440 555 409

Päivystys puh.  0440 555 902