Vedenjakelun keskeytys Köpbackassa 16.5. klo 9-24

Mikkolantie, Barsaksentie, Maanmiehentie, Mustalähteentie, Jordaksentie, Rumpaalantie, Kolinapurontie, Renginkuja, Köpbackantie, Kipparilantie, Marjakuja, Takamaantie, Virpekintie.

Ilmoitamme, että kiinteistönne vedensaanti keskeytyy verkostotöiden johdosta. Keskeytys on keskiviikkona 16.5. klo 9-24.

Vedenjakelu voidaan aloittaa ilmoitettua aikaisemmin, heti työn valmistuttua.

Tilapäiset vedenjakelupisteet sijaitsevat osoitteessa Köpbackantie 34, Anninan ratsutalli sekä Rautatienkadun ja Koukkukujan risteyksessä.

Huomioitavaa

Käyttöönoton yhteydessä putkistosta voi irrota saostumia ja ruostetta, joista voi aiheutua veden sameuutta ja värillisyyttä. Nämä eivät ole terveydelle vaarallisia haittoja, mutta niistä saattaa aiheutua hanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista ja vaalean pyykin värjäytymistä. Putkistoihin on myös saattanut päästä ilmaa, joka voi aiheuttaa kolinaa ja pärskintää. Haittojen poistamisekksi suositamme veden juokuttamista, kunnes vesi kirkastuu.

Työstä vastaa Markku Paakkarinen, Vesiliikelaitoken johtaja, puh. 0440 555 409 ja Dennis Björklund, LVI-tarkastaja, puh. 0440 555 848. Päivystyksen puhelinnumero on 0440 555 902.

Pahoittelemme vesikatkosta aiheutuvia haittoja sekä veden laadu hetkellistä huonontumista.