Mökit

Rönnäs Seaside Resort

Rönnäs Seaside Resort

Mökkimajoitus ja kokouspalvelut

Rönnäsin vapaa-ajankeskuksessa Pernajan saaristossa on vuokrattavana 16 mökkiä ja huvilaa perhelomailuun, kokoustyöskentelyyn ja virkistäytymiseen. Catering. Rantasaunassa on ruokailu- ja oleskelutila, varusteltu keittiö, 2 saunaa ja 2 paljua merenpuoleisella terassilla. Aktiviteetteja: lumikenkäretket, geo-suunnistus, välinevuokraamo, veneretket ja maastopyöräily.

Henkilömäärä: 150

Kerttula Cottages

Lomaile keskellä kauneinta maaseutua. Täällä voit rentoutua luonnon keskellä, omassa rauhassa. Kauniisti sisustettu talo sekä idylliset kesähuoneet tarjoavat unohtumattoman matkakokemuksen.

Facebook

Instagram

Meritorppa- huvilamajoitus - Villor - Cottage accommodation

Meritorppa

Huvilat ja kalastuspalvelut Rönnäsissä merenrannalla golf-kentän vieressä. Vuokrataan vuorokaudeksi, viikonlopuksi tai sopimuksen mukaan. Neljässä +mökissä on petipaikat yhteensä 18 hengelle. Sauna ja kylpytynnyri. Oma laituri.
Katso esittelyvideo Meritorpasta täällä.

Henkilömäärä: 15

Augur Kalastuspalvelu

Järjestämme opastettuja kalastusretkiä koko vuoden. Talvella ne ovat pilkkiretkiä, avovesikautena venekalastusta. Avovesikausi alkaa huhtikuussa ja jatkuu lähes jouluun asti. Pää kalastusoppaallamme Erik Herlevillä on jo yli 20 vuoden kokemus alalta.

Holiday Club Rönnäs

Merihenkiset hirsihuvilat Rönnäsissä.

Luontosaari Lehtinen

Mökki Loviisan ulkosaaristossa vanhalla luotsi- ja linnakesaarella toukokuusta marraskuuhun. Kesäkaudella tilauksesta luontoretket ryhmille, omatoimiset päiväretket yksittäisille kävijöille ja lintuopastusta.

Henkilömäärä: 1-12

Lomarengas

Vuokramökkejä Pernajassa ja Loviisassa

Fishing Lords Oy

Kalastusretket saaristossa, majoitus ja ruokailut.