Muut palvelut

Design Anna P / Puutarhapalvelut ja Lähileikkokukat

Design Anna P tarjoaa monipuolisia puutarha-alan palveluja: pihasuunnittelua, viherrakentamista ja puutarhanhoitoa. Lisäpalveluna avomaalla kasvatetut slowflower-leikkokukat ja korkealaatuiset puutarhatarvikkeet.

Instagram

Ekokampaamo Indryan

Ekokampaamo Indryan on parturiliike ja ekokampaamo Loviisan keskustassa. Tarjoamme parturi-kampaamopalevluita, ekologisia tuotteita käyttäen, mm. hiusten leikkausta, hiusten värjäystä kasviväreillä ym. Myynnissä on myös erilaista luonnonkosmetiikkaa.

Facebook

Instagram

Galleri Emilie – Art & Shop Loviisa

Galleri Emiliessä yhdistyy taidegalleria, kehystämö, lahjakauppa sekä taiteilija Kristina Elon ateljee. Galleria sijaitsee Suolatorin laidalla Loviisan vanhassa kaupungissa.

Facebook

Instagram

Kakkupiha

Tilauskakut ja pikkusuolaiset kuluttajille ja yrityksille
Leipomonmyymälä, kesällä pihakahvila.

Facebook

Instagram

Kauppamuseon Puutarha

Kauppamuseon puutarha on upea ja inspiroiva 2000 m2 yksityispuutarha Loviisan maaseudulla Skinnarbyssä. Puutarhassa on yhdistetty kekseliäästi kierrätysmateriaaleja, luonnonkasveja ja koristekasveja. Puutarha on avoinna ympäri vuoden. Myös kursseja.

Facebook

Instagram

Ketunpesä

Ketunpesä on yhden naisen verstas, jossa valmistuu Vintage-henkistä käyttö- ja taidekeramiikkaa sekä järjestetään hybän olon kursseja. Hitaasti & lempeydellä.

Kiinteistö Oy Aleksanteri

Aleksanterin Piha toimii musiikin ja kulttuurin keskittymänä. Pihalle tehdään esiintymislava, jolla on joka ilta ohjelmaa klo 18. Localella on pihalla asiakaspaikkoja (50) ja galleria sekä muut pihapiirin yritykset ovat auki joka päivä klo 12-20.

Kino Marilyn

Kulttuurikeskus Marilyn

Tunnelmallinen 50-luvun elokuvateatteri keskellä kaupunkia. Tarjoamme päivittäisten elokuvanäytösten lisäksi teatteria, konsertteja sekä muita kulttuuritapahtumia. Aularavintolassamme voit nauttia juliste- tai muista näyttelyistä viinilasin kera. Järjestämme myös yksityisnäytöksiä ja muita tilaisuuksia. Olemme avoinna näytösaikojen puitteissa, päivittäin pääsääntöisesti vähintään klo 14-22.

Facebook

Klassiset Veneet

Klassiset Veneet vaalii puuveneperinnettä, purjehtii klassisilla veneillä ja osallistuu Loviisan Laivasillan kehittämiseen.

Facebook

Krinti - kauppa - butik - shop

Krinti

Krinti on vanhaa sekä uutta persoonallista tavaraa tarjoava sekatavarakauppa. Puodin lisäksi palveluihimme kuuluu verhoilua, entisöintiä ja sisustussuunnittelua. Laadukkaat sisustuskankaat ja tapetit saat meiltä tilaustavarana.

Instagram

Kuninkaantie ry

Matkailutieyhdistys, jonka kautta saa tietoa historiallisista käyntikohteista ja palveluista kaupunkia halkovalla historiallisella Kuninkaantiellä.

Laivamedia

Teemme jo yli 40 vuoden kokemuksella videoita, eri julkaisukanavien sisältöjä, livestriimauksia, mainosvideoita, somesisältöjä, 360°-sisältöjä sekä tarinankerrontaa ja brändinrakentamista.

 

Lasikissat

Lasikissat myy ja asentaa lasituotteita. Valikoimamme kattaa esimerkiksi sisustus- ja terassilasit, ikkunat, peilit, erikoislasit ja -pleksit. Tuulilasien vaihdot ja kojraukset onnistuvat meillä. Liikkeessämme toimii myös kehystämö.

LKV Leena Lindroos Oy ”Hemma”

Kiinteistön- ja vuokravälitystä pitkäaikaisella ammattiataidolla ja rakkaudesta Loviisaan.

Loviisan Puutarhayhdistys – Lovisa trädgårdsförening

Loviisan Puutarhayhdistys järjestää vuosittain Loviisan avoimet puutarhat – tapahtuman. Vuonna 2023 tapahtumapäivät ovat 17 – 18.6. ja 9.7. klo 12 – 17 ja mukana on 20 puutarhaa.

Facebook

Instagram

Lovisa Kafferosteri

Persoonallinen kahvipaahtimo räätälöidyillä Laadukkailla kahveilla 🙂 paahtimo voitti vuoden suodatinkahvi-kilpailuissa kolmannen sijan. Paahtimolla on kiva kahvilavaunu joka kiertää Loviisan tapahtumia ja löytyy muuten torilta. Vaunusta myydään kahveja monessa muodossa, esim. café latte, espresso, suodatinkahveja jne
Vaunusta saa myös kahvia paketeissa.
Snapchat @lovisakaffe

Facebook

Instagram

mari’s ompelupalvelu

Tarjoan ompelupalveluita monipuolisesti, korjauksia, sisustusompelua ja mittatilausompelua. Korjaan myös veneen pressut ja nahkan ompelu onnistuu myös. Myynnissä myös käsitöitä, mm. koruja.

Instagram

Mittatilausompelua, korjausompelua, sisustusompelua ja kangasmyyntiä

Mehiläiskummit

Mehiläiskummina pääset tutustumaan pörriäisten ihmeelliseen maailmaan kummipesä vierailulla. Saat myös herkullista kummihunajaa! Vi betjänar även på svenska!

M-Yachts Oy Ab

Täyden palvelun telakka Valkossa meren rannalla, tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Paras vaihtoehto sinulle ja veneellesi. Mahdollisuus myös vuokrata kausipaikkoja kesäksi.

Facebook

Instagram

Neste K Ankkurituuli Liikenneasema

Ravintola, Lounas, à la carte, grilli, Kotipizza, kauppa, matkaparkki ja huoltoasema Loviisassa, seiskatien läntisen liittymän kupeessa.

Matkaparkki: Paikoissa ei ole sähkötolppia, niitä löytyy muutamat paikat meidän ns. vanhasta matkaparkista (1-3 paikkaa) Sorakentällä on reilu 10 paikkaa. Sähköpaikat maksaa meillä 19,90€ / vrk. sis. huoltokaapin palvelut (raikasvesi tankkaus sekä septi ja harmaaveden tyhjennys) Sorakentän paikat maksaa 10€/vrk sis. huoltokaapin palvelut. Paikat on saatavilla aseman aukiolo aikoina, ark. 6-22 la. 7-22 ja su. 8-22.

Lue matkaparkista lisää

Lue majoituksesta lisää

Facebook

OP Länsi-Kymi

Länsi-Kymen Osuuspankki on itäisellä Uudellamaalla ja läntisessä Kymenlaaksossa toimiva alueellinen sekä pankki- että vakuutuspalveluita tarjoava finanssiyritys. Päätoimialuettamme ovat Loviisan ja Kouvolan kaupungit, Lapinjärven ja Miehikkälän kunta

Facebook

Instagram

Opas ja ohjelmapalvelu Marjut Ståhls

Perinteiset opastukset ja rooliopastukset vuodesta 2002 alkaen.
Loviisan alueella ja Strömforsin ruukissa.
Laulu, juonto- ja musiikkipalvelut. Toiminta ympäri vuoden.

Facebook

Ympäri vuoden 24/7.

Saaristotalkkari Skärigåsisen

Saaristotalkkari tekee puutarhahommia ja koti siivouksia. Saaristossa ja mantereella. Kevät siivous mökillä tai piha siivous kuluu toimeen kuvaan.

Scandia Rent

Tarjoamme autonvuokrausta 24/7 kaikkiin tarpeisiin. Tarvitsitpa sitten pienen tai ison henkilöauton, kätevän pakettiauton tai pikkubussin – löydät ne meiltä!

Scandia Rent on 100 % suomalainen autovuokrausketju.

Sola Voima – Christiana Aro-Harle

Palvelut suomeksi ja englanniksi. Psykofyysinen hengitysterapia; Musiikkiterapeuttina. Shamanistisen parantaja/ohjaaja yli 30v, parannus rummunsynnyttäjä; kansantietoa; seremonia-siirtämisriitti vetäjä; maan-metsän ohjaus; mehiläishoitajana.

Strömfors Hyvinvointi Wellness / Hattarniemen Eräelämyskohde

Erähenkisille Tentsile- ja telttamajoitusta Hattarniemen eräelämyskohteessamme omassa rauhassa rentoutuen. Melo tai patikoi kohteeseen ja nauti retkiruokailusta, uimisesta, saunasta ja upeista näkymistä Kymijoen rantakallioilta. Kysy paketeistamme!

Suurkirppis

Loviisan Suurkirppis on yksi Suomen suurimpiin lukeutuvista kirpputoreista ja konseptina ainutlaatuinen. Yli 150 itsepalvelupöytää, suuri huonekalu- ja valaisinosasto ovat vain osa tarjontaamme. Meiltä saat myös passikuvat ja teetät Abloy avaime

Facebook

Instagram

 

LoviSavi

Keramiikkapaja Loviisan sydämessä
Keramiikkapaja Loviisan sydämessä! Lovisavi tarjoaa mm. kursseja aloittelijoille, avointa paja-toimintaa kokeneemmille keramiikan ystäville ja pidämme pientä myymälää auki kun ollaan paikalla. Tarjoamme myös yksityiskursseja!
Tänne kaikki keramiikan ystävät ovat tervetulleita matalalla kynnyksellä joko kurssille, avoimelle savipajalle tai ostoksille!