Hyvinvointipalvelut

Mandys Fotvård

Terveyttä edistävää jalkojenhoitoa, laitos- ja kotikäynnit Loviisan seudulla. Hoitola sijaitsee Liljendaalissa.

Instagram

Ekokampaamo Indryan

Ekokampaamo Indryan on parturiliike ja ekokampaamo Loviisan keskustassa. Tarjoamme parturi-kampaamopalevluita, ekologisia tuotteita käyttäen, mm. hiusten leikkausta, hiusten värjäystä kasviväreillä ym. Myynnissä on myös erilaista luonnonkosmetiikkaa.

Facebook

Instagram

Ketunpesä

Ketunpesä on yhden naisen verstas, jossa valmistuu Vintage-henkistä käyttö- ja taidekeramiikkaa sekä järjestetään hybän olon kursseja. Hitaasti & lempeydellä.

Pihalla Oy / Eija’s Garden

Eija’s Garden on yleisölle avoin elämys- ja aistipuutarha sekä myymälä ja pieni kahvila. Puutarhassa on luonnontila-alueita sekä pienempiä teemapuutarhoja. Ota eväät mukaan niin voitte nauttia päivästänne puutarhassa pidempään.

Strömfors Hyvinvointi Wellness / Strömforsin Jurttasauna & Palju

Puilla lämmitettävässä Jurttasaunassa on kosteat happirikkaat löylyt ja rauhaa henkivä ainutlaatuinen tunnelma, joka jää kehon sekä sielun muistiin. Tilauksesta hyvinvointihoitoja mm. turvehoitoja ja jalkakylpyjä.
Sauna soveltuu 5-25 hlön ryhmille.

Kauppamuseon Puutarha

Kauppamuseon puutarha on upea ja inspiroiva 2000 m2 yksityispuutarha Loviisan maaseudulla Skinnarbyssä. Puutarhassa on yhdistetty kekseliäästi kierrätysmateriaaleja, luonnonkasveja ja koristekasveja. Puutarha on avoinna ympäri vuoden. Myös kursseja.

Facebook

Instagram

Cafe Esplanad

Esplanad

Vuoden kaikkina päivinä avoinna oleva aamiais- sekä lounasruokala ja mahdollisuus lukea aamun sanomalehdet. Talosta löytyy lisäksi kolme lyhytaikaiseen vuokraukseen tarkoitettua kalustettua huonetta, kampaaja-, hieroja- sekä jalkahoitajapalvelut.

Kiinteistö Oy Aleksanteri

Aleksanterin Piha toimii musiikin ja kulttuurin keskittymänä. Pihalle tehdään esiintymislava, jolla on joka ilta ohjelmaa klo 18. Localella on pihalla asiakaspaikkoja (50) ja galleria sekä muut pihapiirin yritykset ovat auki joka päivä klo 12-20.

Sinius – sinulle sopiva olokorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus, klassinen hieronta ja purenta-alueen hoito. Hoitohuone sijaitsee Strömforsin Ruukin alueella entisessä tehdaskiinteistössä.

Instagram

Sola Voima – Christiana Aro-Harle

Palvelut suomeksi ja englanniksi. Psykofyysinen hengitysterapia; Musiikkiterapeuttina. Shamanistisen parantaja/ohjaaja yli 30v, parannus rummunsynnyttäjä; kansantietoa; seremonia-siirtämisriitti vetäjä; maan-metsän ohjaus; mehiläishoitajana.

Mielikuvamatkaaja Oy

Matkoja mieleen ja sen tuolle puolen. Kurssitoimintaa omassa kurssikeskuksessa Villa Iiriksessä; henkisen kasvun kursseja mm. ohjattua meditaatiota, NLP:tä, käsityö- ja taidekursseja ryhmille sekä terapeuttista yksilövalmennusta

Loviisan Jalkaterapia

Jalkojenhoitoa ja jalkaterapiaa, jalkojen hyvinvointia

Wellsters Jooga- ja Kuntostudio

Vanhalla Werstaalla sijaitseva jooga- ja ilmajoogasalimme tarjoavat mahdollisuuden kurssien, tuntien ja retriittien järjestämiseen. Kuntostudio toimii yksityissalina ja palvelee ammattimaisella valmennuksella osana kohti hyvinvoivaa elämäntapaa.

Facebook

Instagram

Wellsters Retkeilyvälinevuokraus

Wellsters Oy:n LUONTO VOITTAA AINA ®-palvelu tarjoaa Sinulle, perheellesi ja ryhmällesi välineet myös omatoimiseen retkeilyyn. Ihastele jokimaisemia kanootin, kajakin tai sup-laudan kyydistä. Sorateitä ja metsäpolkuja voit testailla Fatbikella.

Facebook

Instagram

Virtaus Consulting / Hyvinvointiretket lähiluontoon

Kehoa ja mieltä palauttavia luontoretkiä ryhmille. Liikumme Strömforsin ruukin lähiluonnossa tai Loviisan keskustan harjumaisemassa ja teemme voimavaroja palauttavia harjoitteita hyödyntäen luonnosta löytyviä maisemia ja elementtejä.

Instagram

The Magical House of Love & Light

Energialääketieteelliset holistiset hoidot ja kurssit.

Reiki- Prana-hoidot, hoidot perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä, meditaatiot, rummutus, muinaiset esoteeriset buddhalaiset parannusopit ja pieni kivikauppa.

Facebook

Kauneus- ja Hiushoitola Jaana & Viivi

Loviisassa vuodesta 1983 toiminut perinteinen kauneushoitola ja kampaamo
Tämä äidin ja tyttären yritys tarjoaa kattavat kauneus ja hyvinvointi palvelut
Päästä varpaisiin.

Facebook

Instagram

Osteopatiaklinikka Aurinkotuuli

Topias Aro-Harle, D.O.
Osteopaatti hoitaa ihmistä terveys edellä tietäen, että keholla on kyky korjata itseään
samalla pyrkien kohti terveyttä. Erityisosaamisen kuuluvat mm. kraniaali-, viskeraali-, biodynaaminen ja klassinen osteopatia.

Spoil Me Loviisa

Pieni ja viihtyisä koko perheen kivijalkakampaamo Loviisan linja-autoaseman läheisyydessä.

Instagram

Wellsters Luonto- ja Jokiretket

LUONTO VOITTAA AINA ® -palvelumme tarjoaa Sinulle, perheellesi ja ryhmällesi aitoja, hyvinvointia vahvistavia elämyksiä.
Ohjaamme Sinut voimaantumaan metsän tuoksuista, luonnon äänistä ja Kymijoen veden kimalluksesta.

Facebook

Instagram

Fishing Taxi

Fishing Taxi tarjoaa risteilyjä Laivasillalta Loviisanlahdelle, pidempiä veneretkiä saariston parhaisiin retkeilykohteisiin sekä kalastusoppaan järjestämiä kalastuselämyksiä. Käytössä ponttoonivene 12 hengelle ja neljän hengen ryhmän kalavene.

Jalkojenhoito Jaana Antas

Terveyttä edistävää jalkojenhoitoa Loviisassa ja Lapinjärvellä.