Juhla- ja kokoustiloja

Loviisassa on erilaisia juhla- ja kokoustiloiksi sopivia vuokrattavia tiloja.

Vuokraa juhlaasi tai kokoustasi varten sopiva juhlapaikka tai kokoushuone Loviisan keskustasta tai maaseudulta. Soita tai lähetä viesti vuokraajalle ja kysy tarjousta.

Augur Kalastuspalvelu

Järjestämme opastettuja kalastusretkiä koko vuoden. Talvella ne ovat pilkkiretkiä, avovesikautena venekalastusta. Avovesikausi alkaa huhtikuussa ja jatkuu lähes jouluun asti. Pää kalastusoppaallamme Erik Herlevillä on jo yli 20 vuoden kokemus alalta.

Byahemmet

Byahemmet on erinomainen paikka viettää hääjuhlaa, järjestää juhlia, luentoja, kursseja ja muita tapahtumia. Byahemmetin mahtuu yhteensä 252 henkilöä, ja tilaa on 120 ruokailijalle. Keittiöstä löytyy kaikki tarvittava ruoan ja kahvin tarjoiluun.

Degerby Gille

Ainutlaatuinen Degerby Gille tarjoaa mahdollisuuden järjestää erilaisia juhlia, kokouksia, ryhmälounaita, illallisia, kahvituksia tai vaikka kokonaisia kokous- ja koulutuspäiviä.
Avaamme ovet Asuntomessujen aikaan kaikille vierailijoille!

Facebook

Instagram

Cafe Esplanad

Esplanad

Vuoden kaikkina päivinä avoinna oleva aamiais- sekä lounasruokala ja mahdollisuus lukea aamun sanomalehdet. Talosta löytyy lisäksi kolme lyhytaikaiseen vuokraukseen tarkoitettua kalustettua huonetta, kampaaja-, hieroja- sekä jalkahoitajapalvelut.

Kino Marilyn

Kulttuurikeskus Marilyn

Tunnelmallinen 50-luvun elokuvateatteri keskellä kaupunkia. Tarjoamme päivittäisten elokuvanäytösten lisäksi teatteria, konsertteja sekä muita kulttuuritapahtumia. Aularavintolassamme voit nauttia juliste- tai muista näyttelyistä viinilasin kera. Järjestämme myös yksityisnäytöksiä ja muita tilaisuuksia. Olemme avoinna näytösaikojen puitteissa, päivittäin pääsääntöisesti vähintään klo 14-22.

Facebook

Klassiset Veneet

Klassiset Veneet vaalii puuveneperinnettä, purjehtii klassisilla veneillä ja osallistuu Loviisan Laivasillan kehittämiseen.

Facebook

L&C Fellmanni Lounasravintola

Lounasravintola, catering, ryhmämatka ruokailut, tyhy-päivät sekä kokouspalvelut. Sijaitsemme lähellä Asuntomessukävijöiden pysäköintialuetta.

Facebook

Loviisan Kappeli

Herkuttelua kaikilla aisteilla historian keskellä. Upea 1800-luvun ravintolarakennus Kappelinpuistossa on palvellut vuodesta 2013 viisivuotisen restauroinnin jälkeen. Kahvilassa suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä Skonssibrunssi viikonloppuisin.

Facebook

Instagram

Loviisan Työväentalo - Folkets Hus i Lovisa

Loviisan Työväentalo

Vuokrattavissa juhla- tai kokoustilaksi max 100hlö.

Meritorpan Huvilat

Meritorpan huvilat sijaitsevat meren rannalla Rönnäsissä, Porvoon ja Loviisan puolivälissä.
Vuokraamme neljää mökkiä, joissa on yhteensä 18 petipaikkaa. Käytettävissä ovat myös 10 hengen rantasauna ja kylpytynnyri.

Petjärven Vanha Navetta

Jos etsit maalaisromanttista ja rentoa tunnelmaa juhliisi tämä on varmasti etsimäsi juhlatila! Vanha Navetta tarjoaa mitä mahtavimmat puitteet juhliesi järjestämiseen. Rauhallinen sijainti ja upeat peltomaisemat takaavat juhlillesi ihanan tunnelman!

Facebook

Instagram

Restaurant Saltbodan

Restaurant Saltbodan on Loviisan Wanhassa tullimakasiinissa jo vuodesta 1986 toimiva ravintola-, baari- sekä kahvila. Saltbodan sijaitsee idyllisen sekä historiallisen Loviisan Laivasillan kupeessa joka luo upeat puitteet viihtymiselle.

Facebook

Instagram

Ruukin Ravintolat Oy

Sijaitsemme upeassa miljöössä Strömforsin Ruukissa. Ravintola Myllystä on upea näköala joelle. Voit nauttia meillä kynttiläillallisen taikka rennommin terassilla nauttien. Kesä on täynnä livemusiikkia ja erilaisia tapahtumia.

Instagram

Thai Tip Foods

Thai-ruokaa Loviisan keskustassa, jo vuodesta 1999.
Ruokamme perustuu aidon thaimaalaisen ruuan tuntemukseen sekä pitkään kokemukseen ravintola-alalla. Käytämme ainoastaan tuoreita raaka-aineita sekä aitoja thaimaalaisia ja mausteita.

Facebook

Instagram

Traditionscentrum Kuggom

Tarjoamme tiloja kursseille, seminaareille ja kokouksille sekä mahdollisuuden edulliseen majoitukseen asuntolassa muutaman kilometrin Lovisan keskustasta pohjoiseen.

Willa Wellsters

Strömforsin Ruukin valloittavan ja kulttuurihistoriallisen ruukkimiljöön tuntumassa sijaitseva majatalo, jossa nautit omasta rauhasta luonnon reunamilla.
Viehättävä majatalomme tarjoaa majoituksen jopa kymmenelle.

Facebook

Instagram