Opas- ja ohjelmapalveluita

Varaa ryhmällesi oma opas, jotta matkastanne tulee ikimuistoinen. Opas avaa ympäristön historiaa ja nykytilaa tavalla, johon itsekseen paikkoja kiertelemämällä ei yllä. Tekemistä tarjoavat myös erilaiset ohjelmapalveluyritykset, joilla on valmiiksi suunniteltuja paketteja ryhmille tai räätälöityjä ratkaisuja juuri sinun ryhmäsi toiveiden mukaan.

Augur Kalastuspalvelu

Järjestämme opastettuja kalastusretkiä koko vuoden. Talvella ne ovat pilkkiretkiä, avovesikautena venekalastusta. Avovesikausi alkaa huhtikuussa ja jatkuu lähes jouluun asti. Pää kalastusoppaallamme Erik Herlevillä on jo yli 20 vuoden kokemus alalta.

Fishing Lords Oy

Kalastusretket saaristossa, majoitus ja ruokailut.

Fishing Taxi

Fishing Taxi tarjoaa risteilyjä Laivasillalta Loviisanlahdelle, pidempiä veneretkiä saariston parhaisiin retkeilykohteisiin sekä kalastusoppaan järjestämiä kalastuselämyksiä. Käytössä ponttoonivene 12 hengelle ja neljän hengen ryhmän kalavene.

Loviisan Oppaat

Loviisan oppaat järjestävät erilaisia yleisöopastuksia Loviisassa pitkin vuotta. Heiltä voi myös varata oman ryhmäopastuksen.

Facebook

Instagram

Meritorpan Huvilat

Meritorpan huvilat sijaitsevat meren rannalla Rönnäsissä, Porvoon ja Loviisan puolivälissä.
Vuokraamme neljää mökkiä, joissa on yhteensä 18 petipaikkaa. Käytettävissä ovat myös 10 hengen rantasauna ja kylpytynnyri.

Opas ja ohjelmapalvelu Marjut Ståhls

Perinteiset opastukset ja rooliopastukset vuodesta 2002 alkaen.
Loviisan alueella ja Strömforsin ruukissa.
Laulu, juonto- ja musiikkipalvelut. Toiminta ympäri vuoden.

Facebook

Ympäri vuoden 24/7.

Porvoo Tours Oy

Olemme pitkän kokemuksen omaava matkanjärjestäjä Porvoosta. Järjestämme ryhmämatkoja mm. Loviisassa ja Porvoossa. Ohjelmat ja matkaehdotukset räätälöimme juuri sinun ryhmällesi sopivaksi.

Facebook

Rahtiyhtiö AB J. L. Runeberg

m/s J.L. Runeberg liikennöi pääasiassa Helsingin ja Porvoon välillä, mutta muutamia kertoja kesäkaudella myös Helsingin ja Loviisan välillä. Laivalla voi nauttia hyvästä ruoasta, juomasta ja kuunnella livemusiikkia.

Facebook

Instagram

Saaristotalkkari Skärigåsisen

Saaristotalkkari tekee puutarhahommia ja koti siivouksia. Saaristossa ja mantereella. Kevät siivous mökillä tai piha siivous kuluu toimeen kuvaan.

Sola Voima – Christiana Aro-Harle

Palvelut suomeksi ja englanniksi. Psykofyysinen hengitysterapia; Musiikkiterapeuttina. Shamanistisen parantaja/ohjaaja yli 30v, parannus rummunsynnyttäjä; kansantietoa; seremonia-siirtämisriitti vetäjä; maan-metsän ohjaus; mehiläishoitajana.

Tmi LeraOpaspalvelut

Auktorisoitu Loviisaopas. Venäjänkieliset opastukset ja käännökset suomesta venäjään.

Turist & Fritidstjänst B-L Guidningar Opaspalveluja

Opastetutkierrokset Loviisassa. Teen kierroksia Loviisassa esimerkiksi kävellen. Kierroksen kesto on 1-1,5 tuntia tai toiveiden mukaan. Aiheina ovat muun muassa puistot ja puutarhat, Degerbyn linnoituskaupungista nyky-Loviisaan, elämä asukkaana Loviisassa sekä kieltolaki.

Wellsters Luonto- ja Jokiretket

LUONTO VOITTAA AINA ® -palvelumme tarjoaa Sinulle, perheellesi ja ryhmällesi aitoja, hyvinvointia vahvistavia elämyksiä.
Ohjaamme Sinut voimaantumaan metsän tuoksuista, luonnon äänistä ja Kymijoen veden kimalluksesta.

Facebook

Instagram