Kuljetuspalvelut

Ab J. Tidstrand Oy

Linja-autoliikenne. Tilausajoa 16-58 henkilön linja-autoilla.

Bussiyhtiö Kaj Forsblom

Tarjoamme kuljetuksia ympäri Suomen ja Euroopan. Nykyaikaisilla busseillamme on turvallista liikkua paikasta toiseen; oli sitten kyse lyhyistä tai pitkistä matkoista.

Instagram

Charter Nyholm

Tilausajoa 16 ja 50 paikkaisilla linja-autoilla.

Fishing Taxi

Fishing Taxi tarjoaa risteilyjä Laivasillalta Loviisanlahdelle, pidempiä veneretkiä saariston parhaisiin retkeilykohteisiin sekä kalastusoppaan järjestämiä kalastuselämyksiä. Käytössä ponttoonivene 12 hengelle ja neljän hengen ryhmän kalavene.

Natura Mare Tmi / Cafe Saga

Meillä vuokraat kajakin, kanootin tai kanootin sähkömoottorilla. Meiltä reittiopastusta ja menopelien kuljetuspalvelua lähistön rantoihin. Toiminta on vakaalla pohjalla viiden vuoden kokemuksella.
Yöpymistä kaipaaville löytyy edullisia ratkaisuja.

Porvoo Tours Oy

Olemme pitkän kokemuksen omaava matkanjärjestäjä Porvoosta. Järjestämme ryhmämatkoja mm. Loviisassa ja Porvoossa. Ohjelmat ja matkaehdotukset räätälöimme juuri sinun ryhmällesi sopivaksi.

Facebook

Rahtiyhtiö AB J. L. Runeberg

m/s J.L. Runeberg liikennöi pääasiassa Helsingin ja Porvoon välillä, mutta muutamia kertoja kesäkaudella myös Helsingin ja Loviisan välillä. Laivalla voi nauttia hyvästä ruoasta, juomasta ja kuunnella livemusiikkia.

Facebook

Instagram

Scandia Rent

Tarjoamme autonvuokrausta 24/7 kaikkiin tarpeisiin. Tarvitsitpa sitten pienen tai ison henkilöauton, kätevän pakettiauton tai pikkubussin – löydät ne meiltä!

Scandia Rent on 100 % suomalainen autovuokrausketju.

Suurkirppis

Loviisan Suurkirppis on yksi Suomen suurimpiin lukeutuvista kirpputoreista ja konseptina ainutlaatuinen. Yli 150 itsepalvelupöytää, suuri huonekalu- ja valaisinosasto ovat vain osa tarjontaamme. Meiltä saat myös passikuvat ja teetät Abloy avaime

Facebook

Instagram

 

Tilausajot.net

Tilausajot.net kilpailuttaa kaiken kokoiset taksi- ja bussikuljetukset niin Loviisaan kuin Loviisasta muualle Suomeen sekä ulkomaille. Tilausajot.net on Suomen suosituin ja suurin tilausajosivusto yli 10 vuoden kokemuksella.

Transport Bomanza Oy

Loviisalainen kuljetusyhtiö, joka operoi Suomen, Keski-ja Etelä-Euroopan alueella.

Facebook

Instagram