Muut palvelut Laivasillalla

Suola-aittojen takana Rantapuistossa on esteetön Onnelin ja Annelin leikkipuisto. Siellä on Onneli ja Anneli -elokuvista tutun talon näköinen leikkimökki ja lasten leikkipaikka. Puiston vierestä löytyy myös jatulintarha eli kivilabyrintti sekä vanha hinaaja Onni. Laivasillalla on ilmaiset yleisövessat, joissa on myös vauvanvaipan vaihtomahdollisuus.

Vuokraa tanssipaviljonki ulkoilmatapahtumiin Laivasillalla!
Varaukset ja tiedustelut:
Laivasillan satamaneuvonta, puh. 040 740 7308

Kesäkipparit

Käsityöpuoti Loviisan Merenkulkumuseon yhteydessä.

Puodista löytyy kahdeksan eri alan käsityötaitajan tuotteita. Mukaan mahtuu mm. savea, lasia, maalattua puuta, ommeltuja tuotteita, brodeerauksia, kierrätystuunauksia, koruja, kortteja, sekä elintarvikkeita.

Klassiset Veneet

Klassiset Veneet vaalii puuveneperinnettä, purjehtii klassisilla veneillä ja osallistuu Loviisan Laivasillan kehittämiseen.

Facebook

Krinti

Krinti on vanhaa sekä uutta persoonallista tavaraa tarjoava sekatavarakauppa. Puodin lisäksi palveluihimme kuuluu verhoilua, entisöintiä ja sisustussuunnittelua. Laadukkaat sisustuskankaat ja tapetit saat meiltä tilaustavarana.

Instagram

Meijerin puoti avataan tiistaina 16.7.24. (Suolatorin puoti on suljettu).

Loviisan Laivasilta ry

Loviisan Laivasilta ry kehittää Laivasillan toimintaa ja järjestää vuosittain erilaisia tapahtumia, kuten Small Ships’ Race -venefestivaali heinäkuun puolivälissä, Laivasillan markkinat ja Muinaistulien Yö elokuun lopussa sekä perinteiset Joulumarkkinat joulukuussa.

Sauna Obscura - kamerasauna - kamerabastu - camera sauna

Sauna Obscura

Taiteilija Heidi Lunabban luoma kelluva kamerasauna tekee saunomisesta taidekokemuksen. Loviisanlahden maisema heijastuu saunan seiniin. Sauna Obscura on tarjolla pienryhmille. Se toimii itsepalvelusaunana, vene ja saunapuut odottavat saunojia rannalla.

Sauna Obscuraan pääsee kesäkaudella soutuveellä Laivasillan vierasvenesatamasta. Saunoja soutaa omatoimisesti saunaan. Liikkuvuutta ja tasapainoa tarvitaan jonkun verran.
Invavessa on rannalla. Sauna Obscura on sekasauna, uimapukua suositellaan.