Muita majoitusvaihtoehtoja

Villa Vallaton

Kotimajoitusta ja matkaparkki.

Henkilömäärä: 20 vuodepaikkaa. Ruokasalissa 20. Pistorasiapylväät 8:lle autolle.

Villa Omenankukka

Peti & Puuro -majoitusta meren rannalla lähellä Laivasiltaa ja messualuetta. Vuokraamme kauniisti sisustettuja huoneita, joissa yhteinen kylpyhuone/wc. Käytössä ihana puutarha, grilli, sauna, sup-laudat ym. Lapsiystävällinen. Lemmikit tervetulleita.

Loviisa Rantahotelli Oy

Majoitustoimintaa airbnb:ssä ja bookingissa
3 huoneistoa ja 1xhuone Loviisan Alakaupungissa Suolatorilla ja Laivasillan naapurissa.
Lyhyt ja pihkäaikaisia vuokrauksia

Neste K Ankkurituuli Liikenneasema

Ravintola, Lounas, à la carte, grilli, Kotipizza, kauppa, matkaparkki ja huoltoasema Loviisassa, seiskatien läntisen liittymän kupeessa.

Lue matkaparkista lisää

Lue majoituksesta lisää

Facebook

Strömfors Hyvinvointi Wellness / Glamping-teltta majoitus

Strömforsin Elämysmajoitus tarjoaa glamping-telttailua ruukkialueella Wanhan Navetan toimitilojemme läheisyydessä idyllisen ruukkikylän laitamilla. Nuku yö luonnon helmassa pehmeällä patjalla ja tyynyllä ja herätä linnunlauluun auringon noustessa.

Strömfors Hyvinvointi Wellness / Hattarniemen Eräelämyskohde

Erähenkisille Tentsile- ja telttamajoitusta Hattarniemen eräelämyskohteessamme omassa rauhassa rentoutuen. Melo tai patikoi kohteeseen ja nauti retkiruokailusta, uimisesta, saunasta ja upeista näkymistä Kymijoen rantakallioilta. Kysy paketeistamme!

Cafe Esplanad

Esplanad

Vuoden kaikkina päivinä avoinna oleva aamiais- sekä lounasruokala ja mahdollisuus lukea aamun sanomalehdet. Talosta löytyy lisäksi kolme lyhytaikaiseen vuokraukseen tarkoitettua kalustettua huonetta, kampaaja-, hieroja- sekä jalkahoitajapalvelut.

Kiinteistö Oy Aleksanteri

Aleksanterin Piha toimii musiikin ja kulttuurin keskittymänä. Pihalle tehdään esiintymislava, jolla on joka ilta ohjelmaa klo 18. Localella on pihalla asiakaspaikkoja (50) ja galleria sekä muut pihapiirin yritykset ovat auki joka päivä klo 12-20.

Forenom Oy

Pohjoismaiden johtava majoituspalvelu lyhyt- tai pitkäaikaiseen asumiseen myös Loviisan seudulla. Varaukset verkkokaupasta tai asiakaspalvelusta. #stayeasy

Trollbergets Peikkovuoren B&B

Yhden huoneen bed&breakfast-majoitus n. 2 km keksustasta

Henkilömäärä: 2

Natura Mare Tmi / Cafe Saga

Meillä vuokraat kajakin, kanootin tai kanootin sähkömoottorilla. Meiltä reittiopastusta ja menopelien kuljetuspalvelua lähistön rantoihin. Toiminta on vakaalla pohjalla viiden vuoden kokemuksella.
Yöpymistä kaipaaville löytyy edullisia ratkaisuja.

Laawu Wellsters

Lautalle rakennettu Laawu on kotimainen, trendikäs ja ekologinen majapaikka, jonne Sinun on helppo pysähtyä, keskittyä hiljaisuuteen ja luonnon ääniin.
Yhdistä siis aistikas seikkailu ja uniikki elämysyö upeissa Ruotsinpyhtään jokimaisemissa.

Facebook

Instagram

Willa Wellsters

Strömforsin Ruukin valloittavan ja kulttuurihistoriallisen ruukkimiljöön tuntumassa sijaitseva majatalo, jossa nautit omasta rauhasta luonnon reunamilla.
Viehättävä majatalomme tarjoaa majoituksen jopa kymmenelle.

Facebook

Instagram