Muita majoitusvaihtoehtoja

Strömfors Bed & Bistro

Aamiaismajoitus ja ravintola Strömforsin ruukissa.

Ravintola ja huoneita ruukin entisessä päärakennuksessa. Majoitus auki ympäri vuoden, ravintola auki kesällä, muina aikoina tilauksesta. Huoneita on 8. WC:t käytävillä. Saunomaan mahtuu kerralla n. 10 hö.

Henkilömäärä: 34

Sarfsalö Bed & Breakfast

Aamiaismajoitus, pitopalvelu ja leipomo

Henkilömäärä: 8-10

Kaarnaranta B&B

Bed & Breakfast-majoitusta

Henkilömäärä: 14

Peikkovuoren B&B

Kotoisa, lähellä luontoa, suuri pihamaa mahdollisuudella ulkoiluun. Oma sisäänkäynti. Hiljaista ja rauhallista.

Strömfors Hyvinvointi Wellness / Glamping-teltta majoitus

Strömforsin Elämysmajoitus tarjoaa glamping-telttailua ruukkialueella Wanhan Navetan toimitilojemme läheisyydessä idyllisen ruukkikylän laitamilla. Nuku yö luonnon helmassa pehmeällä patjalla ja tyynyllä ja herätä linnunlauluun auringon noustessa.

Strömfors Hyvinvointi Wellness / Hattarniemen Eräelämyskohde

Erähenkisille Tentsile- ja telttamajoitusta Hattarniemen eräelämyskohteessamme omassa rauhassa rentoutuen. Melo tai patikoi kohteeseen ja nauti retkiruokailusta, uimisesta, saunasta ja upeista näkymistä Kymijoen rantakallioilta. Kysy paketeistamme!

Ulrikanhovi - majoitus - inkvartering -accommodation 2015 kuva - bild -photo Ulrikanhovi

Ulrikanhovi

Majoitushuoneita ja tilausravintola.

Ulrikanhovi on idyllinen aamiaismajoitusta tarjoava yritys. Meiltä löytyy yhden hengen huoneita, kahden hengen huoneita sekä yksi perhehuone. Majoituksen varaaminen, hinnat, sekä varaustilanne selviää parhaiten booking.com:sta.

Cafe Esplanad

Esplanad

Vuoden kaikkina päivinä avoinna oleva aamiais- sekä lounasruokala ja mahdollisuus lukea aamun sanomalehdet. Talosta löytyy lisäksi kolme lyhytaikaiseen vuokraukseen tarkoitettua kalustettua huonetta, kampaaja-, hieroja- sekä jalkahoitajapalvelut.

Villa Omenankukka

Peti & Puuro -majoitusta meren rannalla lähellä Laivasiltaa ja messualuetta. Vuokraamme kauniisti sisustettuja huoneita, joissa yhteinen kylpyhuone/wc. Käytössä ihana puutarha, grilli, sauna, sup-laudat ym. Lapsiystävällinen. Lemmikit tervetulleita.

Villa Vallaton

Kotimajoitusta ja matkaparkki.

Henkilömäärä: 20 vuodepaikkaa. Ruokasalissa 20. Pistorasiapylväät 8:lle autolle.

Willa Wellsters

Strömforsin Ruukin valloittavan ja kulttuurihistoriallisen ruukkimiljöön tuntumassa sijaitseva majatalo, jossa nautit omasta rauhasta luonnon reunamilla.
Viehättävä majatalomme tarjoaa majoituksen jopa kymmenelle.

Facebook

Instagram

Laawu Wellsters

Lautalle rakennettu Laawu on kotimainen, trendikäs ja ekologinen majapaikka, jonne Sinun on helppo pysähtyä, keskittyä hiljaisuuteen ja luonnon ääniin.
Yhdistä siis aistikas seikkailu ja uniikki elämysyö upeissa Ruotsinpyhtään jokimaisemissa.

Facebook

Instagram

Kerttula Cottages

Lomaile keskellä kauneinta maaseutua. Täällä voit rentoutua luonnon keskellä, omassa rauhassa. Kauniisti sisustettu talo sekä idylliset kesähuoneet tarjoavat unohtumattoman matkakokemuksen.

Facebook

Instagram

Kiinteistö Oy Aleksanteri & Aleksanterinpiha

Aleksanterin Piha toimii musiikin ja kulttuurin keskittymänä.

 

Aleksanterinpihan yrittäjien yhteinen tiedotuskanava:

Instagram

Loviisa Rantahotelli Oy

Majoitustoimintaa airbnb:ssä ja bookingissa
3 huoneistoa ja 1xhuone Loviisan Alakaupungissa Suolatorilla ja Laivasillan naapurissa.
Lyhyt ja pihkäaikaisia vuokrauksia

Natura Mare Tmi / Cafe Saga

Meillä vuokraat kajakin, kanootin tai kanootin sähkömoottorilla. Meiltä reittiopastusta ja menopelien kuljetuspalvelua lähistön rantoihin. Toiminta on vakaalla pohjalla viiden vuoden kokemuksella.
Yöpymistä kaipaaville löytyy edullisia ratkaisuja.

Traditionscentrum Kuggom

Tarjoamme tiloja kursseille, seminaareille ja kokouksille sekä mahdollisuuden edulliseen majoitukseen asuntolassa muutaman kilometrin Lovisan keskustasta pohjoiseen.

Neste K Ankkurituuli Liikenneasema

Ravintola, Lounas, à la carte, grilli, Kotipizza, kauppa, matkaparkki ja huoltoasema Loviisassa, seiskatien läntisen liittymän kupeessa.

Matkaparkki: Paikoissa ei ole sähkötolppia, niitä löytyy muutamat paikat meidän ns. vanhasta matkaparkista (1-3 paikkaa) Sorakentällä on reilu 10 paikkaa. Sähköpaikat maksaa meillä 19,90€ / vrk. sis. huoltokaapin palvelut (raikasvesi tankkaus sekä septi ja harmaaveden tyhjennys) Sorakentän paikat maksaa 10€/vrk sis. huoltokaapin palvelut. Paikat on saatavilla aseman aukiolo aikoina, ark. 6-22 la. 7-22 ja su. 8-22.

Lue matkaparkista lisää

Lue majoituksesta lisää

Facebook

Forenom Oy

Pohjoismaiden johtava majoituspalvelu lyhyt- tai pitkäaikaiseen asumiseen myös Loviisan seudulla. Varaukset verkkokaupasta tai asiakaspalvelusta. #stayeasy

Tullisilta 10

Vuokrataan Asuntomessujen aikana 6.7.–7.8.2023 funkkistaloa, joka sijaitsee Tullisillan alueella rannalla. Rakennuksessa on kuusi vuodepaikkaa ja kaksi kylpyhuonetta sekä galleria, kaksi keittiötä, ruokasali, olohuone sekä tv-huone ja sauna. Käytettävissä on soutuvene.