Galleriat ja näyttelyt

Nauti kulttuurista Loviisan näyttelytiloissa ja gallerioissa!

Art Gallery Loviisa

Huhtikuussa esillä Niklas Rosenqvisti, toukokuussa Leena Raussi (myös koko kesän ravintola Localessa).
Teemanäyttelyitä 2023: kesäkuussa aiheena kukka, heinäkuussa meri ja elokuussa kahvikuppi. Maalaustapahtuma Aleksanterin Pihalla 18.-19.7.

Galleri Emilie – Art & Shop Loviisa

Galleri Emiliessä yhdistyy taidegalleria, kehystämö, lahjakauppa sekä taiteilija Kristina Elon ateljee. Galleria sijaitsee Suolatorin laidalla Loviisan vanhassa kaupungissa.

Facebook

Instagram

Kiinteistö Oy Aleksanteri

Aleksanterin Piha toimii musiikin ja kulttuurin keskittymänä. Pihalle tehdään esiintymislava, jolla on joka ilta ohjelmaa klo 18. Localella on pihalla asiakaspaikkoja (50) ja galleria sekä muut pihapiirin yritykset ovat auki joka päivä klo 12-20.

Näyttely Sarvlaxin kartanon elämästä viiden vuosisadan ajan

Tervetuloa näyttelyyn Sarvlaxin kartanon elämästä viiden vuosisadan ajan!
Näyttely on avoinna 6.7. – 4.8.2023 Suur-Sarvilahden tilan vanhassa aitassa.
Kuukauden ajan sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua Sarvlaxin historiaan ja maatilaan 1600-luvulta lähtien ja tutustua täällä eläneiden ja asuneiden ihmisten kohtaloihin. Esittelemme kuvia, karttoja, huonekaluja ja esineitä eri aikakausilta. Kerromme maanviljelijöistä, torppareista, maatilan ihmisistä ja maanomistajista sekä tilalla toimineiden ihmisten elinkeinoista ja tilan toiminnan kehityksestä aikojen saatossa. Lisäksi näyttelykuukauden aikana on mahdollisuus kuunnella luentosarjassamme esiintyvien tutkijoiden mielenkiintoisia puheenvuoroja (ruotsiksi). Esitelmiä pitää mm. prof. Henrik Meinander, FT Henrika Tandefelt, FT Alexandra Ramsay ja prof. Lars Einarsson.
Huom! Kartanon päärakennuksessa ei ole mahdollista vierailla näyttelyn aikana.
Näyttely on auki tiistaista sunnuntaihin klo 11.00-17.00 (maanantaisin suljettu).
Lisätietoa mahdollisuuksista varata opastuksia ryhmille sekä muita yhteystietoja julkaistaan pian. Tervetuloa Suur-Sarvilahteen tänä kesänä!

 

 

Studio Koskimies

Kuvataiteilija Merita Koskimies avaa työhuonenäyttelyn Loviisan Vanhalla Meijerillä. Esillä on tussi- ja öljymaalauksia sekä monotypioita. Näyttely on avoinna Eino Leinon päivästä (6.7.) Tove Janssonin ja suomalaisen taiteen päivään (9.8.) saakka. 
 
Avoinna 6.7.–9.8. 
ti-la 12.00–14.00