Teatteri

Lurens

Ruotsinkielinen kesäteatteri Lurensissa, Kuggomissa.

Greta tuotanto

Greta Tuotanto tuottaa ympärivuotisesti musiikkiteatteri- ja oopperaesityksiä sekä luotsaa Helsingin oopperakesä -festivaalia Reetta Ristimäen johdolla. Greta Tuotannolla on vuosittain 2-4 ensi-iltaa, ja se keskittyy tuotannoissaan erityisesti historiaa luotaaviin ja yhteiskunnallisiin aiheisiin.

Greta Tuotannon näyttämöteokset ja konsertit suunnitellaan kiertueille, ja niitä nähdään festivaaleilla, kulttuuritiloissa, konserttisaleissa ja teatterinäyttämöillä eri puolilla Suomea ja ulkomailla.

 

Loviisassa nähdään

MAx & Moritz, Koko perheen svengaava klassikkomusikaali

Linnake Bastion Ungern

Ungernintie, 07900 Loviisa

ke 26.6. klo 19 | to 27.6. klo 19

pe 28.6. klo 19 | la 29.6. klo 14

Loviisan teatteri

Loviisan teatteri on vuonna 1978 perustettu harrastajateatteri. Loviisan teatterilla ei ole vakituista toimipaikkaa tai näyttämöä, vaan järjestämme esitykset niille kullekin sopivimmassa paikassa Loviisan seudulla.

Facebook

Instagram

Näytelmät tehdään pääasiassa innokkaalla harrastajavoimalla ja esiintyjäkaarti vaihtelee esityksen mukaan. Järjestämme myös kursseja, joihin ovat tervetulleita kaikki teatterin tekemisestä kiinnostuneet iästä riippumatta.

Kino Marilyn

Kulttuurikeskus Marilyn

Tunnelmallinen 50-luvun elokuvateatteri keskellä kaupunkia. Tarjoamme päivittäisten elokuvanäytösten lisäksi teatteria, konsertteja sekä muita kulttuuritapahtumia. Aularavintolassamme voit nauttia juliste- tai muista näyttelyistä viinilasin kera. Järjestämme myös yksityisnäytöksiä ja muita tilaisuuksia. Olemme avoinna näytösaikojen puitteissa, päivittäin pääsääntöisesti vähintään klo 14-22.

Facebook