Ryhmäretket ja opasvälitys

Agricola Opaspalvelut

Tilaa opas kiertokävelylle Pernajan historialliseen kirkonkylään. Popup-kierroksia myös tarjolla koko kesän ajan. Voit myös tilata muita opaspalveluita suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Charter Nyholm

Tilausajoa 16 ja 50 paikkaisilla linja-autoilla.

L&C Fellmanni Lounasravintola

Lounasravintola, catering, ryhmämatka ruokailut, tyhy-päivät sekä kokouspalvelut. Sijaitsemme lähellä Asuntomessukävijöiden pysäköintialuetta.

Facebook

Natura Mare Tmi / Cafe Saga

Meillä vuokraat kajakin, kanootin tai kanootin sähkömoottorilla. Meiltä reittiopastusta ja menopelien kuljetuspalvelua lähistön rantoihin. Toiminta on vakaalla pohjalla viiden vuoden kokemuksella.
Yöpymistä kaipaaville löytyy edullisia ratkaisuja.

Näyttely Sarvlaxin kartanon elämästä viiden vuosisadan ajan

Tervetuloa näyttelyyn Sarvlaxin kartanon elämästä viiden vuosisadan ajan!
Näyttely on avoinna 6.7. – 4.8.2023 Suur-Sarvilahden tilan vanhassa aitassa.
Kuukauden ajan sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua Sarvlaxin historiaan ja maatilaan 1600-luvulta lähtien ja tutustua täällä eläneiden ja asuneiden ihmisten kohtaloihin. Esittelemme kuvia, karttoja, huonekaluja ja esineitä eri aikakausilta. Kerromme maanviljelijöistä, torppareista, maatilan ihmisistä ja maanomistajista sekä tilalla toimineiden ihmisten elinkeinoista ja tilan toiminnan kehityksestä aikojen saatossa. Lisäksi näyttelykuukauden aikana on mahdollisuus kuunnella luentosarjassamme esiintyvien tutkijoiden mielenkiintoisia puheenvuoroja (ruotsiksi). Esitelmiä pitää mm. prof. Henrik Meinander, FT Henrika Tandefelt, FT Alexandra Ramsay ja prof. Lars Einarsson.
Huom! Kartanon päärakennuksessa ei ole mahdollista vierailla näyttelyn aikana.
Näyttely on auki tiistaista sunnuntaihin klo 11.00-17.00 (maanantaisin suljettu).
Lisätietoa mahdollisuuksista varata opastuksia ryhmille sekä muita yhteystietoja julkaistaan pian. Tervetuloa Suur-Sarvilahteen tänä kesänä!

 

 

Opas ja ohjelmapalvelu Marjut Ståhls

Perinteiset opastukset ja rooliopastukset vuodesta 2002 alkaen.
Loviisan alueella ja Strömforsin ruukissa.
Laulu, juonto- ja musiikkipalvelut. Toiminta ympäri vuoden.

Facebook

Ympäri vuoden 24/7.

Pihalla Oy / Eija’s Garden

Eija’s Garden on yleisölle avoin elämys- ja aistipuutarha sekä myymälä ja pieni kahvila. Puutarhassa on luonnontila-alueita sekä pienempiä teemapuutarhoja. Ota eväät mukaan niin voitte nauttia päivästänne puutarhassa pidempään.

Porvoo Tours Oy

Olemme pitkän kokemuksen omaava matkanjärjestäjä Porvoosta. Järjestämme ryhmämatkoja mm. Loviisassa ja Porvoossa. Ohjelmat ja matkaehdotukset räätälöimme juuri sinun ryhmällesi sopivaksi.

Facebook

Rahtiyhtiö AB J. L. Runeberg

m/s J.L. Runeberg liikennöi pääasiassa Helsingin ja Porvoon välillä, mutta muutamia kertoja kesäkaudella myös Helsingin ja Loviisan välillä. Laivalla voi nauttia hyvästä ruoasta, juomasta ja kuunnella livemusiikkia.

Facebook

Instagram

Wellsters Luonto- ja Jokiretket

LUONTO VOITTAA AINA ® -palvelumme tarjoaa Sinulle, perheellesi ja ryhmällesi aitoja, hyvinvointia vahvistavia elämyksiä.
Ohjaamme Sinut voimaantumaan metsän tuoksuista, luonnon äänistä ja Kymijoen veden kimalluksesta.

Facebook

Instagram

Wellsters Retkeilyvälinevuokraus

Wellsters Oy:n LUONTO VOITTAA AINA ®-palvelu tarjoaa Sinulle, perheellesi ja ryhmällesi välineet myös omatoimiseen retkeilyyn. Ihastele jokimaisemia kanootin, kajakin tai sup-laudan kyydistä. Sorateitä ja metsäpolkuja voit testailla Fatbikella.

Facebook

Instagram

Virtaus Consulting / Hyvinvointiretket lähiluontoon

Kehoa ja mieltä palauttavia luontoretkiä ryhmille. Liikumme Strömforsin ruukin lähiluonnossa tai Loviisan keskustan harjumaisemassa ja teemme voimavaroja palauttavia harjoitteita hyödyntäen luonnosta löytyviä maisemia ja elementtejä.

Instagram