Vapaa-ajan palvelut

Augur Kalastuspalvelu

Järjestämme opastettuja kalastusretkiä koko vuoden. Talvella ne ovat pilkkiretkiä, avovesikautena venekalastusta. Avovesikausi alkaa huhtikuussa ja jatkuu lähes jouluun asti. Pää kalastusoppaallamme Erik Herlevillä on jo yli 20 vuoden kokemus alalta.

Fishing Lords Oy

Kalastusretket saaristossa, majoitus ja ruokailut.

Kauppamuseon Puutarha

Kauppamuseon puutarha on upea ja inspiroiva 2000 m2 yksityispuutarha Loviisan maaseudulla Skinnarbyssä. Puutarhassa on yhdistetty kekseliäästi kierrätysmateriaaleja, luonnonkasveja ja koristekasveja. Puutarha on avoinna ympäri vuoden. Myös kursseja.

Facebook

Instagram

Ketunpesä

Ketunpesä on yhden naisen verstas, jossa valmistuu Vintage-henkistä käyttö- ja taidekeramiikkaa sekä järjestetään hybän olon kursseja. Hitaasti & lempeydellä.

Kino Marilyn

Kulttuurikeskus Marilyn

Tunnelmallinen 50-luvun elokuvateatteri keskellä kaupunkia. Tarjoamme päivittäisten elokuvanäytösten lisäksi teatteria, konsertteja sekä muita kulttuuritapahtumia. Aularavintolassamme voit nauttia juliste- tai muista näyttelyistä viinilasin kera. Järjestämme myös yksityisnäytöksiä ja muita tilaisuuksia. Olemme avoinna näytösaikojen puitteissa, päivittäin pääsääntöisesti vähintään klo 14-22.

Facebook

Klassiset Veneet

Klassiset Veneet vaalii puuveneperinnettä, purjehtii klassisilla veneillä ja osallistuu Loviisan Laivasillan kehittämiseen.

Facebook

Loviisan Puutarhayhdistys – Lovisa trädgårdsförening

Loviisan Puutarhayhdistys järjestää vuosittain Loviisan avoimet puutarhat – tapahtuman. Vuonna 2023 tapahtumapäivät ovat 17 – 18.6. ja 9.7. klo 12 – 17 ja mukana on 20 puutarhaa.

Facebook

Instagram

Meritorpan Huvilat

Meritorpan huvilat sijaitsevat meren rannalla Rönnäsissä, Porvoon ja Loviisan puolivälissä.
Vuokraamme neljää mökkiä, joissa on yhteensä 18 petipaikkaa. Käytettävissä ovat myös 10 hengen rantasauna ja kylpytynnyri.

Natura Mare Tmi / Cafe Saga

Meillä vuokraat kajakin, kanootin tai kanootin sähkömoottorilla. Meiltä reittiopastusta ja menopelien kuljetuspalvelua lähistön rantoihin. Toiminta on vakaalla pohjalla viiden vuoden kokemuksella.
Yöpymistä kaipaaville löytyy edullisia ratkaisuja.

Pihalla Oy / Eija’s Garden

Eija’s Garden on yleisölle avoin elämys- ja aistipuutarha sekä myymälä ja pieni kahvila. Puutarhassa on luonnontila-alueita sekä pienempiä teemapuutarhoja. Ota eväät mukaan niin voitte nauttia päivästänne puutarhassa pidempään.

Rahtiyhtiö AB J. L. Runeberg

m/s J.L. Runeberg liikennöi pääasiassa Helsingin ja Porvoon välillä, mutta muutamia kertoja kesäkaudella myös Helsingin ja Loviisan välillä. Laivalla voi nauttia hyvästä ruoasta, juomasta ja kuunnella livemusiikkia.

Facebook

Instagram

Strömfors Hyvinvointi Wellness / Hattarniemen Eräelämyskohde

Erähenkisille Tentsile- ja telttamajoitusta Hattarniemen eräelämyskohteessamme omassa rauhassa rentoutuen. Melo tai patikoi kohteeseen ja nauti retkiruokailusta, uimisesta, saunasta ja upeista näkymistä Kymijoen rantakallioilta. Kysy paketeistamme!

Laawu Wellsters

Lautalle rakennettu Laawu on kotimainen, trendikäs ja ekologinen majapaikka, jonne Sinun on helppo pysähtyä, keskittyä hiljaisuuteen ja luonnon ääniin.
Yhdistä siis aistikas seikkailu ja uniikki elämysyö upeissa Ruotsinpyhtään jokimaisemissa.

Facebook

Instagram

Wellsters Jooga- ja Kuntostudio

Vanhalla Werstaalla sijaitseva jooga- ja ilmajoogasalimme tarjoavat mahdollisuuden kurssien, tuntien ja retriittien järjestämiseen. Kuntostudio toimii yksityissalina ja palvelee ammattimaisella valmennuksella osana kohti hyvinvoivaa elämäntapaa.

Facebook

Instagram

Wellsters Luonto- ja Jokiretket

LUONTO VOITTAA AINA ® -palvelumme tarjoaa Sinulle, perheellesi ja ryhmällesi aitoja, hyvinvointia vahvistavia elämyksiä.
Ohjaamme Sinut voimaantumaan metsän tuoksuista, luonnon äänistä ja Kymijoen veden kimalluksesta.

Facebook

Instagram

Wellsters Retkeilyvälinevuokraus

Wellsters Oy:n LUONTO VOITTAA AINA ®-palvelu tarjoaa Sinulle, perheellesi ja ryhmällesi välineet myös omatoimiseen retkeilyyn. Ihastele jokimaisemia kanootin, kajakin tai sup-laudan kyydistä. Sorateitä ja metsäpolkuja voit testailla Fatbikella.

Facebook

Instagram

Virtaus Consulting / Hyvinvointiretket lähiluontoon

Kehoa ja mieltä palauttavia luontoretkiä ryhmille. Liikumme Strömforsin ruukin lähiluonnossa tai Loviisan keskustan harjumaisemassa ja teemme voimavaroja palauttavia harjoitteita hyödyntäen luonnosta löytyviä maisemia ja elementtejä.

Instagram

LoviSavi

Keramiikkapaja Loviisan sydämessä
Keramiikkapaja Loviisan sydämessä! Lovisavi tarjoaa mm. kursseja aloittelijoille, avointa paja-toimintaa kokeneemmille keramiikan ystäville ja pidämme pientä myymälää auki kun ollaan paikalla. Tarjoamme myös yksityiskursseja!
Tänne kaikki keramiikan ystävät ovat tervetulleita matalalla kynnyksellä joko kurssille, avoimelle savipajalle tai ostoksille!