Kirpputorit

Suurkirppis

Loviisan Suurkirppis on yksi Suomen suurimpiin lukeutuvista kirpputoreista ja konseptina ainutlaatuinen. Yli 150 itsepalvelupöytää, suuri huonekalu- ja valaisinosasto ovat vain osa tarjontaamme. Meiltä saat myös passikuvat ja teetät Abloy avaime

Facebook

Instagram

 

Pihalla Oy / Eija’s Garden

Eija’s Garden on yleisölle avoin elämys- ja aistipuutarha sekä myymälä ja pieni kahvila. Puutarhassa on luonnontila-alueita sekä pienempiä teemapuutarhoja. Ota eväät mukaan niin voitte nauttia päivästänne puutarhassa pidempään.

Villi Kanala

Villi Kanala on Loviisan Skinnarbyssä sijaitseva lifestyle myymälä, josta löydät ihania tavaroita kotiin ja puutarhaan. Myynnissä on sekä uutta että vintagea.

Tervetuloa ostoksille tai inspiroitumaan kauniiseen maalaismiljööseen.

Korttimaksu.

Facebook

Instagram

 

Hegulin Kirppis ja Aarre

Hegulin Kirppis ja Aarre on paikka, jossa kauppaa tehdään reilulla meiningillä. Käytössä on 179 myyntipaikkaa ja vitriini, joissa tuotteet ovat hyvin esillä ja asiakkaiden on helppo tutustua tarjontaan. Koko myymälä on remontoitu Kirppiksen tarpeita ajatellen. Hegulin valikoimista löytyy myös todellisia aarteita, myynnissä on keräilyharvinaisuuksia, Iittalaa, Arabiaa, Nuutajärveä ja aarteita maailmalta.

 

facebook

instagram

tiktok