Ihana Loviisa esittelee kesätapahtumia Matkamessuilla 18.–21.1.2024

Loviisan Wanhat Talot, SaltFest, Loviisan avoimet puutarhat, Loviisan Sibeliuspäivät ja muut ihanat kesätapahtumat. Loviisan kaupunki osallistuu tapahtumakärjellä Matkamessuille Helsingin Messukeskuksessa. Messuilla jaossa on Loviisan uusi tapahtumaesite.  

Loviisa on mukana omalla esittelytiskillä Visit Kotka-Haminan yhteisosastolla 6h30. Loviisan tapahtuma- ja matkailutarjontaa esittelevät kaupungin viestinnän ja kulttuuripalveluiden työntekijät sekä Loviisan oppaat ry:n aktiivioppaat.  

– Loviisa tuli tutuksi monelle uudelle kävijälle kesän 2023 Asuntomessuilla. Tulevan kesän lukuisat tapahtumat tarjoavat oivan tilaisuuden uudistaa tuttavuus, toteaa Loviisan kaupungin viestintä- ja markkinointiasiantuntija Jaana Laine.  

Tarjolla on muun muassa kodikkaita asumiseen ja puutarhanhoitoon liittyviä tapahtumia, monipuolisia musiikkitapahtumia, kesäraveja ja kesäteatteria.  

– Loviisan Wanhat Talot -tapahtuma viettää tänä vuonna jo 20-vuotisjuhlavuottaan ja avaa kävijöille yli satavuotiaiden puutalokotien ovet. SaltFest puolestaan on nyt toistamiseen järjestettävä rento ja korkeatasoinen musiikkifestari, kertoo kulttuuri- ja matkailukoordinaattori Nina Wiklund.  

Loviisassa sijaitsevat Strömforsin ruukki, Svartholman merilinnoitus, Malmgårdin kartano ja Laivasillan alue tarjoavat matkailijalle paljon nähtävää ja koettavaa. Helsingistä Loviisaan ajaa E18-moottoritietä pitkin alle tunnissa. 

Matkamessut ovat avoinna yleisölle 19.–21.1.2024 kello 10–18. Torstaina 18.1. messut ovat avoinna vain matkailualan ammattilaisille. Lisätietoja messuista on osoitteessa matka.messukeskus.com/