Andra inkvarteringsalternativ

Strömfors Bed & Bistro

Frukostinkvartering och restaurang i Strömfors bruk.

Inkvarteringen är öppet året om, restaurangen öppen på sommaren och på beställning. Det finns 8 rum. WC i korridoren. Bastun rymmer upp till 10 pers.

Största tillåtna personantal: 34

Sarfsalö Bed & Breakfast

Morgonmål, catering och bageri

Största tillåtna personantal: 8-10

Kaarnaranta B&B

Bed & Breakfast -inkvartering i Isnäs.

Största tillåtna personantal: 14

Trollbergets B&B

Hemlik , nära naturen stor gårdsplan med möjlighet till utevistelse. Egen ingång . Tyst och fridfullt

Strömfors Hyvinvointi Wellness / Glamping-teltta Majoitus

Massage, välmående och kurser. Bastu, sommarcafé och naturboda.

Strömfors Hyvinvointi Wellness / Hattarniemen Eräelämyskohde

Tentsile och inkvartering i tält för friluftsmänniskor i vårt friluftsmål Hattarniemi där man får slappna av i egen ro. Paddla eller traska till målet och njut av att äta ute i naturen, att simma, bastu och vackra vyer från strandklipporna vid Kymijoki. Fråga mer om våra paket!

Ulrikanhovi - majoitus - inkvartering -accommodation 2015 kuva - bild -photo Ulrikanhovi

Ulrikanhovi

Inkvartering och beställningsrestaurang, frukost och mat på förhandsbokning. Vi kan erbjuda enkelrum, dubbelrum och ett familjerum. Reservation samt priser via booking.com

Cafe Esplanad

Esplanad

Lunchrestaurang i servicehuset Esplanad. Öppet alla veckodagar året runt. Frukostbuffé och lunch. Traditionell husmanskost, vegetariskt alternativ och salladsbuffé. I priset ingår kaffe eller te och efterrätt. Huset är hindersfritt och passar för grupper.

Willa Wellsters

Ett värdshus som ligger i närheten av den charmiga och kulturhistoriska bruksmiljön i Strömfors Bruk. Här njuter du av egen ro intill naturen. Vårt charmiga värdshus erbjuder inkvartering för upp till tio personer.

Facebook

Instagram

 

Laawu Wellsters

Laawu är byggt på en flotte och  är ett inhemskt, trendigt och ekologiskt boende. Här kan du lätt stanna upp, fokusera på tystnaden och naturens ljud.
Kombinera ett ljuvligt äventyr och en unik upplevelsenatt i Strömfors Bruks underbara älvlandskap.

Facebook

Instagram

Kerttula Cottages

Semestra mitt i den vackraste landsbygden. Här kan du koppla av mitt i naturen, i din egen frid. Det vackert inredda huset och de idylliska sommarstugorna erbjuder en oförglömlig upplevelse.

Facebook

Instagram

Kiinteistö Oy Aleksanteri & Aleksandersgården

Aleksanterin Piha fungerar som ett centrum för musik och kultur.

 

Gemensam infokanal för företagarna på Aleksandersgården.:

Instagram

Loviisan Rantahotelli Oy

Inkvarteringsverksamhet i AirBnB och Booking. Tre lägenheter och ett rum i Nedrestan vid Saltbodtorget i Lovisa, Skeppsbron som granne. Korta och längre hyreskontrakt.

Natura Mare Tmi / Cafe Saga

Hos oss kan ni hyra kajak, kanot eller en kanot med elmotor. Vi erbjuder vägledning och transport av fordon till de närliggande stränder. Verksamheten ligger på en solid grund med fem års erfarenhet. För dem som behöver övernatta, finns det billiga lösningar.

Neste K Loviisa Ankkurituuli

Bensinstation, butik, caravanparkering, restaurang, Kotipizza, café, catering och take away.

Carvanparkering:   Elplatserna kostar 19,90€/ dygnet. incl. serviceskåpets utbud, vatten och tömning av sept. och vatten. Platserna kan fås under öppethållning; vardag. 6-22 lö. 7-22 och sö. 8-22.

Traditionscentrum Kuggom

Vi erbjuder utrymmen för kurser, seminarier och möten samt möjlighet till förmånlig övernattning i internatutrymmen några kilometer norr om Lovisa centrum.

Tullbron 10

Ett funkishus vid havet uthyres under bostadsmässan 6.7–7.8.2023. Byggnaden har sex bäddplatser, två badrum, två kök, matsal, galleri, tv-rum och bastu. En roddbåt står till hyresgästernas förfogande.

Alpacka boende

Upplev alpackor och övernatta en eller fler nätter. 3 rum för 2-4 personer, gemensamt kök och tvättstuga. Snyggt, och rent. Mysig gammal bondgård / innergård. I Sarvlaks, 5 minuter från centrum. Bokningar via Airbnb eller direkt från ägaren, Kristiina Anttila .